Vastgoedmakelaar van de maand: Immo Schroeven

25 juni 2021 | 11u19 | Gepost door redactie
Immo Schroeven
Publi
In het kader van Immobilia zetten wij elke maand een vastgoedmakelaar in de kijker. Die vertelt telkens wie hij is en wat het kantoor precies doet. Deze keer: Immo Schroeven uit Heverlee.

Wie zijn we?

Immo Schroeven, actief op de vastgoedmarkt, is erkend vastgoedmakelaar onder BIV nr 502982 en volgt voortdurende permanente vorming. Bijscholing en deskundige begeleiding zijn van groot belang bij afhandeling van ons ruin dienstenaanbod. De zaakvoerder behaalde in 1993 het diploma van Makelaar in Onroerende Goederen, destijds één van de eerste opleidingen in België met het oog op de latere erkenning van het beroep. Door de jaren heen groeide ons werkgebied uit van Vlaams-Brabant, Limburg, Brussel en Wallonië. We zijn dus thuis in en vertrouwd met de materie en wetgeving binnen deze gebieden, want deskundige begeleiding en professioneel advies zijn voor ons zeer belangrijk waardoor we ook slagen in moeilijke opdrachten!

Wat doen we?

Dankzij ons kantoor in Leuven (wij werken op afspraak om u nog beter te dienen en de nodige tijd te kunnen besteden, gezien vastgoed kopen/verkopen een belangrijke beslissing in een mensenleven teweegbrengt), onze kijkvitrine in Landen en onze mond-aan-mond reclame door de jaren heen groeide ons werkgebied uit van Vlaams-Brabant, Limburg, Brussel tot Wallonië en door onze doorgedreven kennis van deze regio’s halen we voor u de beste prijs bij verkoop van uw vastgoed dankzij onze opgebouwde expertise en hebben we nog betaalbare panden binnen ons aanbod voor onze zoekende klanten. Als bijkomende troef zijn wij 7d/7d bereikbaar, ook voor bezoeken op afspraak!

Praktisch

Hebt u vragen of wilt u meer informatie over onze diensten? U wilt een afspraak?

Immo Schroeven bvba

Naamsesteenweg 471A

3001 Heverlee

016 29 01 99 - 0473 86 48 38 (7/7)

info@immoschroeven.be

www.immoschroeven.be 

Pand in de kijker

Prachtige instapklare villa met airco - 4 slpks - 12a15ca bestaande uit inkomhal, ruime living - eetplaats met inbouw-open haard en ruime geïntegreerde veranda met elektrische zonnewering en luifels over de breedte van de woning, een volledig ingerichte “hobby-keuken“, apart bureel toegankelijk via inkomhal, gastentoilet en garage met automatische poort. Op verdiep treffen we 4 zeer ruime slpks aan, een volledig ingerichte badkamer met jacuzzi-bad, douche en wc en een aparte dressingruimte. De woning is volledig onderkelderd en voorzien van een aparte wasplaats en 5 kelders. Dankzij de mooie rustig gelegen tuin geniet u van zon en rust desondanks de aanwezigheid van bushalte, scholen, kinderopvang en supermarkt. Een vlotte treinverbinding dankzij het station Landen naar Leuven-Brussel en de autosnelweg E40 Leuven-Brussel-Luik maken de locatie nog aantrekkelijker !

Dit pand is ondertussen al verkocht!

Lees meer over