Vastgoedmakelaar van de Maand: HM Vastgoed

17 maart 2021 | 14u27 | Gepost door redactie
HM Vastgoed
Publi
In het kader van Immobilia zetten wij elke maand een vastgoedmakelaar in de kijker. Die vertelt telkens wie hij is en wat het kantoor precies doet. HM Vastgoed uit Leuven mag de spits afbijten.

Wie zijn we?

HM Vastgoed is in 2020 opgericht door Herssens Mariannne. "Na een jarenlange ervaring in vastgoed en het volgen van een opleiding ging ik op 61-jarige leeftijd een lang gekoesterde droom achterna: mijn eigen vastgoedkantoor oprichten.

Oorspronkelijk startte ik mijn kantoor op bij mij thuis in Rotselaar, om in maart 2021 de stap te zetten naar een kantoor in Leuven, gelegen op een toplocatie qua zichtbaarheid.

Vastgoed is altijd mijn passie geweest. Dit, gecombineerd met een jarenlange ervaring, maakt een groot deel uit van mijn gedrevenheid. Kennis x inzet = succes.

Sinds maart heb ik ook de hulp van een jonge medewerker Rob. De combinatie van mijn ervaring en maturiteit, zijn enthousiasme en kennis van de digitale wereld maakt dat we een goed team vormen."

Wat doen we?

"Je kan bij ons terecht voor de verkoop of verhuur van je eigendom. Ben je op zoek naar een eigendom om te kopen of te huren? Steeds welkom!"

HM Vastgoed is vooral actief in de ruime regio rond Leuven en de omringende steden zoals Tienen, Aarschot en Scherpenheuvel.

"Heb je plannen om je eigendom te verkopen of te verhuren, contacteer ons vrijblijvend om onze werkwijze te ontdekken en kennis te maken. Altijd welkom in ons kantoor, ook buiten de kantooruren is een afspraak mogelijk.

We zoeken niet alleen eigendommen te koop of te huur, ook zijn we op zoek naar een gedreven commercieel talent voor de buitendienst."

Heeft u vragen?

Kantoor Brusselsestraat 41 - 3000 Leuven

016 85 09 86 - 0471 51 44 33

Email: info@hmvastgoed.be

Website: www.hmvastgoed.be

Pand in de kijker

Deze ruime hoekwoning heeft een rustige, pittoreske ligging en beschikt over 4 slaapkamers. Met zijn locatie op wandelafstand van het historisch centrum is dit pand ideaal gelegen voor wie graag in Leuven wil wonen.

HM Vastgoed pand

Lees meer over