Vastgoedmakelaar van de Maand: GVE Immobiliën

31 maart 2021 | 12u24 | Gepost door redactie
GVE Immobiliën
Publi
In het kader van Immobilia zetten wij elke maand een vastgoedmakelaar in de kijker. Die vertelt telkens wie hij is en wat het kantoor precies doet. Deze keer: GVE Immobiliën uit Leuven.

Wie zijn we?

GVE Immobiliën is het geesteskind van vastgoedmakelaars Kristof Van Eycken en Christophe Ombelet. Hun eigentijdse visies op onroerend goed en de immobiliënmarkt worden bij GVE Immobiliën gedistilleerd in een levendig kantoor, dat verschillende zelfstandige vastgoedmakelaars verenigt in een gedeeld streven naar professionalisme en complete dienstverlening. Onze doelgroepen representeren alle spelers in de meest centrale vastgoedmarkt van België, Brussel en Vlaanderen, geografisch uit te tekenen als een driehoek tussen Brussel, Leuven en Tienen.

Wat doen we?

Met een hart voor nieuwbouw, investeringsvastgoed en een passie voor verkoop vestigden we GVE Immobiliën hier in het centrum van de actie. Net als bij de verschillende deelmarkten heerst er een intense kruisbestuiving tussen onze vestigingen. Dag in, dag uit ondervinden wij er aan den lijve wat er leeft op onze markt. Als geen ander weten wij de geschiedenis en de actuele waarde van elke locatie in deze regio te waarderen.

Gratis schatting?

Dirk Boutslaan 4

3000 Leuven

016 56 56 14

info@immogve.be

www.immogve.be

Pand in de kijker

Ruim appartement met twee slaapkamers, autostaanplaats en groot terras! Rustig gelegen in het centrum van de stad in nabijheid van de Grote Markt, Universiteit, het station, scholen en winkels. Bouwjaar 2000 - EPC 113 kWh/m² - Bewoonbaar oppervlak 125 m²

Vastgoed

Lees meer over