Vanaf vandaag twee restaurants van McDonald’s in Leuven

McDonalds in Bondgenotenlaan
Het wachten is voorbij! Vanaf vandaag heeft Leuven er een tweede vestiging van McDonald’s bij. Franchisenemer David Cleynhens en zijn team kunnen niet wachten om alle Leuvense hamburgerfans vanaf nu ook op de Bondgenotenlaan te ontvangen.

Leuvenaars hebben vanaf vandaag een tweede vestiging van McDonalds in de Bondgenotenlaan. Heel erg opvallen doet restaurant niet want bij de verbouwing van het pand moest er rekening worden gehouden met het historisch karakter van de Bondgenotenlaan. Het restaurant heeft dan ook een warm en gezellig interieur met hout- en steenelementen. Binnen zijn er 49 zitplaatsen maar ook voor mensen die graag buiten eten zijn er 20 plaatsen voorzien. Uiteraard kan je er ook terecht voor afhaalmaaltijden.

Johan Geleyns, schepen van Handel, is blij dat er weer een leegstaand pand minder is in de Bondgenotenlaan, al blijft leegstand wel een probleem voor grotere winkelpanden. “Leuven is een stad die kansen geeft om te ondernemen en bovendien herpakt de economie zich sneller dan verwacht. We zien de laatste maanden steeds meer interesse van kleine en grote ondernemers die handel willen drijven in onze stad. Dat een grote speler als McDonald’s in onze stad voldoende potentieel ziet om er een tweede vestiging te openen, toont nogmaals aan dat Leuven leeft na een erg moeilijke coronapariode. De stijgende aanwezigheid van horeca in de Bondgenotenlaan zorgt voor beleving en bijgevolg ook voor meer passage. Dat dit een positief effect zal hebben op alle handelszaken in deze vooraanstaande winkelstraat boezemt mij vertrouwen in voor de toekomst.”

Lees meer over