Tilia’s plantenverkoop steunt de slachtoffers van de watersnood

Tilia
Tilia organiseert 1 augustus een grote plantenverkoop in de Stelplaats in Leuven. Iedereen is welkom, van de echte plantmoms of -dads tot de beginners, er is voor ieder wat wils.

"Ik ben Louise, 26 jaar, en een tijdje geleden opende ik mijn duurzaam bloemenatelier in de Stelplaats in Leuven. Door plaatsgebrek heb ik beslist om te stoppen met het aanbieden van planten en bloempotten in de winkel. Tegelijkertijd was er ook wel vraag naar”, zegt zaakvoerster Louise. “Daarom kwam ik op het idee om elke twee maanden een plantenverkoop te organiseren, waar je jouw urban jungle kan komen uitbreiden aan kleine ronde prijzen.”

Tijdens het plannen van het evenement was er die hevige regenval, waardoor delen van ons land blank kwamen te staan. "Hierdoor heb ik besloten om 10% van de omzet van de plantenverkoop te schenken aan de slachtoffers. Ik wil er dan ook graag een schitterende eerste editie van maken!"

Wat kan je allemaal terug vinden? Heel veel planten en bloempotten. Daarnaast kan je ter plaatse de planten meteen verpotten.

Het evenement vindt plaats op 1 augustus in de grote hal van de Stelplaats, Diestsepoort 15 te Leuven, van 10 uur tot 18 uur. Alle info kan je terug vinden op het Facebook-evenement “Tilia’s plantenverkoop”. Mensen die niet in Leuven geraken en toch interesse hebben, kunnen via de webshop een selectie planten reserveren die later via de post verzonden worden. www.tiliaflowers.be.

Lees meer over