Tegel Concept opent nieuwe toonzaal en wordt partner van Academy Oud-Heverlee Leuven

22 oktober 2020 | 08u59 | Gepost door annpeeters
Tegelconcept
Tegel Concept haalt zijn banden met Leuven verder aan. De tegelspeciaalzaak uit Overijse opent nu een nieuwe toonzaal in Leuven. Ook wordt Tegel Concept opnieuw partner van de jeugdwerking van voetbalclub Oud-Heverlee Leuven. De firma van oprichter Ben Vanpée zet met deze stappen haar affiniteit met de stad Leuven in de verf.

Naast de bestaande showrooms in Overijse, Zaventem en Sint-Martens-Latem opent Tegel Concept nu een nieuwe toonzaal in Leuven. Het voormalige pand van kurkspecialist Santana is hiervoor de geschikte locatie. De toonzaal op Tiensesteenweg is bijzonder makkelijk bereikbaar. Met de opening van de nieuwe showroom is Tegel Concept nu één van de grootste tegelreferenties van de regio. 

De nieuwe toonzaal in Leuven zal zich vooral richten op particulieren. “Aan de hand van moodboards gaan we de keuze van de klant samenstellen tot een totaalconcept. Ons sterke team kent de markt door en door en heeft oog voor de allernieuwste trends in binnen- en buitenland. Op regelmatige basis worden er tegelbeurzen in Italië en Spanje bezocht om de nieuwigheden te bekijken bij onze leveranciers, wordt het aanbod bepaald en worden deze geïntegreerd in onze toonzalen. Er komt ook een architectenhoek waar architecten samen met hun klanten inspiratie”, vertelt Ben Vanpée, zaakvoerder van Tegel Concept.

Deel van de OHL-familie
Niet alleen met de nieuwe toonzaal, maar ook met een hernieuwd partnerschap met OH Leuven versterkt Tegel Concept de banden met de stad. Vanaf dit seizoen is Tegel Concept opnieuw zichtbaar in het King Power at Den Dreef Stadion en zet het de schouders onder de Academy van OH Leuven. Hiermee knoopt Tegel Concept weer aan bij het vertrouwde recept door de jeugdopleiding mee te helpen ondersteunen. 

Zaakvoerder Ben Vanpée: “Ons engagement naar OHL en andere voetbalclubs, ongeacht hun sportief niveau, is er altijd al geweest. Bij ons heeft de jeugd steeds een stevig streepje voor. Wij hopen in de toekomst de jeugdspelers van deze clubs te helpen doorgroeien naar succes. De communitywerking van OH Leuven is en blijft een sterk verhaal. Net dat verhaal ligt sterk in de lijn van onze identiteit en onze doelstelling. Wij zijn heel blij opnieuw te kunnen deel uitmaken van de grote OHL-familie.”

nieuwe toonzaal

Lees meer over