Studiebureau Jonckheere wint Liantis award voor unieke e-mailpolicy

15 oktober 2019 | 11u40 | Gepost door redactie
Studiebureau Jonckheere wint Liantis award voor unieke e-mailpolicy
In het Concertgebouw van Brugge werden onlangs de 19de Liantis awards uitgereikt door de gelijknamige hr-dienstengroep. Studiebureau Jonckheere met vestigingen in Leuven en Brugge viel in de prijzen met haar vernieuwend project, een unieke emailpolicy om het welzijn op het werk te bevorderen.
Het bericht Studiebureau Jonckheere wint Liantis award voor unieke e-mailpolicy verscheen eerst op Leuven Actueel.

Studiebureau Jonckheere werd in 1959 opgericht en geniet in Vlaanderen een uitstekende reputatie. O.a. het nieuwe oefencomplex van Club Brugge en recent nog de omgevingswerken bij het planten- en tuincentrum Oh’Green in Aarschot werden door dit bureau uitgevoerd. Huidig CEO Koen Jonckheere stapte in 1992 in de zaak en bouwde het bedrijf uit tot een stabiele speler met ondertussen meer dan 30 medewerkers en projecten in heel Vlaanderen.

Award looft prikkelarm werken

Onlangs werd het werk ook bekroond tijdens de jaarlijkse Liantis awards. In de categorie Welzijn en Preventie ging de bedrijfsprijs naar Studiebureau Jonckheere. “We overtuigden de jury met onze unieke en doorgedreven e-mailpolicy waarmee we inzetten op het welzijn van de medewerkers. Slechts twee keer per dag worden de e-mails uitgezuiverd, geklasseerd en daarna doorgestuurd naar de ontvangers.  Zo proberen we de e-mails – die toch vaak een stoorfactor zijn – te beperken. We spreken ook onze externe partners aan als ze te veel mails sturen.”

Daarnaast is er elke dag een bibliotheek-uur. “Dat houdt in dat we elkaar intern niet storen tijdens de eerste twee werkuren van de dag”, vertelt Koen. “Met onze aanpak willen we een rustige en stabiele werkomgeving creëren waarin we nog beter kwaliteit kunnen nastreven.”

Openstaande vacatures in Leuven

Intussen blijft het studiebureau ook verder groeien. Het zoekt nog nieuwe krachten om zijn gedreven team te versterken. “Concreet zijn we voor onze vestiging in Leuven op zoek naar bouwkundig ingenieurs, planologen, landschapsarchitecten en projectmanagers die houden van een technische uitdaging en onze unieke bedrijfsvisie onderschrijven. Solliciteren kan via onze website”, besluit Koen Jonckheere.

Het bericht Studiebureau Jonckheere wint Liantis award voor unieke e-mailpolicy verscheen eerst op Leuven Actueel.

Lees meer over

Ook interessant