Stijlvol alternatief voor het fluohesje

7 mei 2020 | 14u01 | Gepost door redactie
Stijlvol alternatief voor het fluohesje
Flits, een startende onderneming opgericht door vier studenten bedrijfsmanagement aan hogeschool UCLL in Leuven, lanceert een nieuw concept: de Flits hoodie.
Het bericht Stijlvol alternatief voor het fluohesje verscheen eerst op Leuven Actueel.

Het is opmerkelijk dat jongeren geen fluohesje willen dragen, met deze gedachte wil Flits aan de slag gaan en zo inspelen op de trend veiligheid. Voor jongeren is een fluohesje te lelijk of niet cool genoeg om te dragen, dit ten koste van hun veiligheid. Het team achter Flits, Lisa Vervoort, Chaline Helsen, Isabo Donvil en Julie Wellens, komt daarom met een alternatief omdat zichtbaar zijn in het verkeer van cruciaal belang is. Flits maakt zo het verschil. De onderneming biedt een stijlvolle hoodie aan waarmee jongeren zich veilig kunnen verplaatsen. Doordat er reflecterende bedrukking aanwezig is op elke zijde van de trui is er zichtbaarheid verzekerd vanuit elk perspectief.

Flits biedt voor €35 deze reflecterende hoodie aan op social media. Via de Instagrampagina “flits.clothing” en de Facebookpagina “Flits” kan de klant zijn bestelling plaatsen door een privébericht te sturen.

Begeef je verantwoord door het verkeer met Flits.

Het bericht Stijlvol alternatief voor het fluohesje verscheen eerst op Leuven Actueel.

Lees meer over