Stella Artois zoekt de beste tapper van België

10 september 2021 | 09u45 | Gepost door annpeeters
abinbev
Na zes jaren afwezigheid lanceerde Stella Artois opnieuw de Draught Masters wedstrijd in België. Een professionele jury van vijf gerenommeerde tappers en ex-finalisten gaat daarin op zoek naar de tapper die dé perfecte Stella Artois kan schenken in het iconische chalice – kelkvormige glas.

Op maandag 20 september vindt de finale van Draught Masters plaats op de geboorteplaats van Stella Artois, De Hoorn in Leuven, en zullen de overgebleven finalisten hun kunsten kunnen tonen om zo de titel van Draught Master in de wacht te slepen. Het hele evenement wil de horeca na een moeilijk jaar een hart onder de riem steken.

Finalisten serveren drie Stella Artois voor de jury, waarna de winnaar de titel van enige echte Draught Master krijgt. Naast de bekroning tot beste tapper van België, krijgt de winnaar ook een exclusieve eetervaring op een waanzinnige locatie. Ook in zijn of haar eigen zaak wordt de zege gevierd met een groots overwinningsevent met daarbij tien Stella Artois vaten, omkaderd door een Stella Artois stijlconcept. 

Lees meer over