Stand By maakt jouw zaak weer zichtbaar na coronacrisis

30 April 2020 | 14u46 | Gepost door redactie
Stand By maakt jouw zaak weer zichtbaar na coronacrisis
Komende maandag 4 mei opent beletteringsbedrijf Stand By uit Leuven opnieuw de deuren. Het pakt daarbij uit met een speciale stickeractie voor alle winkels en horecazaken die hun klanten op een originele manier willen wijzen op de regels rond social distancing. Maar ook voor andere promoties kan Stand By hulp bieden na de coronacrisis. “Met onze belettering, spandoeken en stickers kunnen we alle ondernemers helpen om hun zichtbaarheid opnieuw te verhogen na weken van stilstand.”
Het bericht Stand By maakt jouw zaak weer zichtbaar na coronacrisis verscheen eerst op Leuven Actueel.

Net als veel andere bedrijven moest Stand By de voorbije weken noodgedwongen de deuren sluiten vanwege de coronacrisis. Maar komende maandag gaat het team er opnieuw tegenaan met frisse moed en vol enthousiasme. Vanaf die dag kan je er weer terecht voor de belettering van al je voertuigen en voor stickers, spandoeken en beachflags in alle mogelijke formaten en voor eender welke toepassing. Wil je een leuke boodschap op je venster plaatsen of een muur of zelfs kast decoreren met een nieuwe print? Ook daar kan Stand By je bij helpen.

Eddy Jordens, Business Unit Manager van het bedrijf, is ervan overtuigd dat Stand By elke zaak mee uit de coronacrisis kan loodsen. “Veel bedrijven, winkels en horecazaken hebben de voorbije weken stil gelegen. Wat betekent dat ze ook wat minder zichtbaar waren”, aldus Jordens. “Wij willen hen die zichtbaarheid teruggeven bij hun heropening. Denk maar aan raambelettering of beachflags “wij zijn open!”, spandoeken “samen komen we erdoor” of misschien wel een voertuigbelettering, wat toch een blijvende promotie is.”

In het kader van de coronacrisis lanceert Stand By ook een stickeractie voor zaken die de regels rond social distancing extra in de verf willen zetten bij hun klanten. “Ik was onlangs in een frituur waar enkel kleine streepjes op de grond waren getekend om de afstandsregels aan te geven”, vervolgt Jordens. “Wij vonden dat we daar een betere oplossing voor konden bedenken. Daarom pakken we uit met opvallende stickers: felgekleurde bollen met een diameter van 40 centimeter met daarop duidelijk de regels rond social distancing. Je kan die eender waar aanbrengen, op ramen of muren om klanten te herinneren aan de regels, maar ook op de vloer om de zone af te bakenen waar mensen mogen staan.”

Met de actie wil Stand By ondernemers helpen om hun zaak na 4 of 11 mei succesvol weer op te starten. Per sticker betaal je 8,5 euro, een volledige set van 5 stickers kost 34,5 euro. De stickers kunnen ook aangepast worden aan de wensen van de klant, al wordt hier een meerprijs voor aangerekend. Een bestelling plaatsen kan via info@stand-by.be.

Stand By, Tiensesteenweg 386 Leuven, 016 400 292, www.stand-by.be?utm_source=rss&utm_medium=rss, info@stand-by.be

Het bericht Stand By maakt jouw zaak weer zichtbaar na coronacrisis verscheen eerst op Leuven Actueel.

Lees meer over

Ook interessant