Stad Leuven ondersteunt horecapersoneel met trainingen verantwoord schenken

8 juni 2020 | 18u14 | Gepost door redactie
“Stop met alcoholarm bier alcoholvrij te noemen”
Nu de horecazaken weer open zijn, is het belangrijk dat we hier allemaal samen een succes van maken. We willen allemaal dat de horeca financieel leefbaar en gezond kan functioneren. Hiervoor is een veilige omgang met de klanten nodig. Daar is Lazarus de ideale bondgenoot bij.
Het bericht Stad Leuven ondersteunt horecapersoneel met trainingen verantwoord schenken verscheen eerst op Leuven Actueel.

Lazarus, een project van stad Leuven en de AB Inbev Foundation, wil tegen eind dit jaar het onverantwoord drinkgedrag met 10% doen afnemen. Die ambitie leidde tot een in Vlaanderen unieke opleiding over verantwoord schenkgedrag. Gelet op de huidige situatie, is de opleiding nu ook volledig coronaproof gemaakt. Op die manier draagt de opleiding bij aan een veilige en verantwoorde heropstart van de horeca nu de maatregelen tegen het coronavirus versoepelen. Ze bestaat uit een unieke combinatie van een trainer enerzijds en de hoogtechnologische visualisatietechnieken van Health House anderzijds.

Het bericht Stad Leuven ondersteunt horecapersoneel met trainingen verantwoord schenken verscheen eerst op Leuven Actueel.

Lees meer over