Sportoase Wilsele-Putkapel lokte 200.000 bezoekers in 2019

10 januari 2020 | 09u50 | Gepost door redactie
Sportoase Wilsele-Putkapel lokte 200.000 bezoekers in 2019
Sportoase Wilsele-Putkapel kunnen we, ondertussen ander halfjaar na de opening in september 2018, als een gevestigde waarde in Wilsele en de directe omgeving van Leuven beschouwen. Bijna 200.000 bezoekers vonden in 2019 de weg richting hun favoriete sportcomplex.
Het bericht Sportoase Wilsele-Putkapel lokte 200.000 bezoekers in 2019 verscheen eerst op Leuven Actueel.

Meer dan 192.000 zwembezoeken verdeeld over school-, club- en publieke zwemmers hebben afgelopen jaar gebruik gemaakt van het zwembad. In 2019 leerden meer dan 850 kinderen, van baby tot tiener op een veilige en leuke manier zwemmen tijdens de Sportoase zwemschool. Het uitgebreide aanbod van natte groepslessen in het zwembad en droge groepslessen in de groepslessenzaal voor een breed publiek slaat duidelijk aan in de regio met bijna 7500 deelnemers in 2019.

“Maar Sportoase tracht meer dan de basis aan zijn klanten te bieden, dit kunnen we enkel realiseren met de permanente inzet van onze trouwe en ervaren medewerkers. Aan de dagelijkse bezoekersaantallen te merken mogen we stellen dat dit ook aardig lukt. Sportoase organiseert vele activiteiten om net die extra beleving te bieden en zo onze klanten een extra ervaring te laten beleven. Jaarlijks keren de ondertussen gekende concepten terug : het zwemfestijn, de experience days met extra animatie, de Antwerp 10 Miles, de onderwater paasei-raap, het BK-bommetje, … én wij blijven steeds zoeken naar nieuwe uitdagingen”, zegt Algemeen Directeur Michaël Schouwaerts.

“Ook in 2020 investeren wij verder in onze klanten, met nog meer aandacht voor een warm en persoonlijk contact. Tijdens de Sportoase Experience days op 18 en 19 januari is iedereen, jong of oud, beginnend of geoefend sporter, welkom om kennis te maken met ons totaalaanbod aan faciliteiten en activiteiten. Kinderanimatie (in en naast het water), vrije demolessen voor volwassenen en kids, outdoor loopsessies onder begeleiding van ervaren coaches staan onder meer op het programma. Het exacte belevingsprogramma is terug te vinden op de website www.sportoase.be?utm_source=rss&utm_medium=rss Bovendien geniet elke bezoeker van de knalpromotie ‘+2 op de beurtenkaarten’. Het ideale moment om die sportieve voornemens op te nemen.”

Het bericht Sportoase Wilsele-Putkapel lokte 200.000 bezoekers in 2019 verscheen eerst op Leuven Actueel.

Lees meer over