Sportoase Philipssite: meer dan 618.000 bezoekers

14 januari 2020 | 14u27 | Gepost door redactie
Sportoase Philipssite: meer dan 618.000 bezoekers
Meer dan 618.000 sportende bezoekers vonden in 2019 hun weg naar Sportoase Philipssite. Dat is een stijging van 10.000 tov 2018. Het toppunt lag op de hete zomerdag van 25 juli waarop het zwembad 2.235 zwemmers mocht ontvangen.
Het bericht Sportoase Philipssite: meer dan 618.000 bezoekers verscheen eerst op Leuven Actueel.

Al 15 jaar is Sportoase een vertrouwd gezicht in het sportgebeuren van Leuven. “Wij ontvangen dagelijks scholen, clubs, bedrijven en onze particuliere klanten. Sportoase maakt er een uitdaging van om deze allemaal, van 7 tot 22.30 uur, 362 dagen per jaar, even kwaliteitsvol te ontvangen met aandacht voor ieders noden. Sportoase tracht ook meer dan de alleen basis aan zijn klanten te bieden. Dit kunnen we enkel realiseren met de permanente inzet van onze trouwe en ervaren medewerkers. Aan de dagelijkse bezoekersaantallen te merken, mogen we stellen dat dit ook aardig lukt.”

Sportoase organiseert veel activiteiten om net die extra beleving te bieden en zo de klanten een extra ervaring te laten beleven. Jaarlijks keren de ondertussen gekende concepten terug: het zwemfestijn, de experience days met extra animatie, de Antwerp 10 Miles, de onderwater paasei-raap, het BK-bommetje, … én ze blijft steeds zoeken naar nieuwe uitdagingen. “Ook in 2020 investeren wij verder in onze klanten, met nog meer aandacht voor een warm en persoonlijk contact. Dit goede voornemen zet Sportoase alvast om in realiteit door iedereen te testen op zijn of haar gezondheid. Tot en met 19 januari bieden wij iedereen een vrijblijvende gezondheidsanalyse aan.”

Tijdens de Sportoase Experience days op 18 en 19 januari is iedereen, jong of oud, beginnend of geoefend sporter, welkom om kennis te maken met het totaalaanbod aan faciliteiten en activiteiten. Kinderanimatie (in en naast het water), vrije demolessen voor volwassenen en kids, outdoor loopsessies onder begeleiding van ervaren coaches staan op onder meer op het programma. Het exacte belevingsprogramma is terug te vinden op de website www.sportoase.be.?utm_source=rss&utm_medium=rss Bovendien geniet elke bezoeker van de knalpromotie ‘start met Fitness aan 1 euro’ en +2 op de beurtenkaarten. Het ideale moment om die sportieve voornemens op te nemen. Kortom, na dit weekend heeft niemand nog een excuus om niet aan het sporten te gaan.

Het bericht Sportoase Philipssite: meer dan 618.000 bezoekers verscheen eerst op Leuven Actueel.

Lees meer over