Sportoase biedt ‘Sportoase TV’ aan

17 maart 2020 | 18u48 | Gepost door redactie
Sportoase TV is groot succes
Sportoase vindt het belangrijk om iedereen te blijven motiveren om in beweging te blijven. “Beweging en gezonde voeding versterkt namelijk de weerstand en is de beste persoonlijke strategie voor iedereen”, zegt Michaël Schouwaerts, Algemeen Directeur Groep Sportoase. Sportoase nam, als ontmoetingsplaats voor duizenden mensen per dag, vorige week haar verantwoordelijkheid op om de verspreiding van het […]
Het bericht Sportoase biedt ‘Sportoase TV’ aan verscheen eerst op Leuven Actueel.

Sportoase vindt het belangrijk om iedereen te blijven motiveren om in beweging te blijven. “Beweging en gezonde voeding versterkt namelijk de weerstand en is de beste persoonlijke strategie voor iedereen”, zegt Michaël Schouwaerts, Algemeen Directeur Groep Sportoase.

Sportoase nam, als ontmoetingsplaats voor duizenden mensen per dag, vorige week haar verantwoordelijkheid op om de verspreiding van het Corona- virus tegen te gaan door al haar vestigingen te sluiten en doet dat nu opnieuw door de weerstand en conditie van alle Belgen te ondersteunen. “Ook al zijn we fysiek gesloten, ons hart, onze drive en de goesting om iedereen gezond te houden niet. We bieden daarom vanaf morgen, woensdag 18 maart 2020, ‘Sportoase TV’ aan, dit is een online-pakket aan gezondheidstips en workouts. En dit voor iedereen, zo beperken we ons niet tot onze leden maar willen we het liefst heel België gezond houden.”

Naast de eigen coaches, hebben ze in deze missie versterking van een aantal gezondheids- en bewegingsspecialisten. “Eéntje is al zeker niet onbekend voor Sportoase, Sonja Kimpen. Bewegingswetenschapper, en autoriteit in Vlaanderen op gebied van gezonde levensstijl. Zij staat klaar samen met haar man Marc De Jonck om iedereen aan het sporten te krijgen in de eigen thuis-oase Synergie.”

Sportoase- TV vindt u terug op de website www.sportoase.be?utm_source=rss&utm_medium=rss.

Het bericht Sportoase biedt ‘Sportoase TV’ aan verscheen eerst op Leuven Actueel.

Lees meer over