Spellenspeciaalzaak viert vijfde verjaardag

22 juni 2019 | 23u21 | Gepost door redactie
Spellenspeciaalzaak viert vijfde verjaardag
Op 29 juni 2019 viert Demo-Spel zijn vijfde verjaardag. “Wij zijn een spellenspeciaalzaak aan het Sint Jacobsplein”, zegt zaakvoerder Robin Jehaes. “Spellen zitten al enkele jaren terug in de lift. De laatste maanden bijvoorbeeld kende Pokemon een sterke revival op de speelplaatsen. Ook homeparties met gezelschapsspellen zijn erg in.  Op 29 juni gooien we van […]
Het bericht Spellenspeciaalzaak viert vijfde verjaardag verscheen eerst op Leuven Actueel.

Op 29 juni 2019 viert Demo-Spel zijn vijfde verjaardag. “Wij zijn een spellenspeciaalzaak aan het Sint Jacobsplein”, zegt zaakvoerder Robin Jehaes. “Spellen zitten al enkele jaren terug in de lift. De laatste maanden bijvoorbeeld kende Pokemon een sterke revival op de speelplaatsen. Ook homeparties met gezelschapsspellen zijn erg in.  Op 29 juni gooien we van 10 tot 18 uur de deuren van onze zaak open. Er zullen verschillende spelontwerpers en demonstrators aanwezig zijn.”

Robin Jehaes is blij dat hij van zijn passie zijn beroep heeft kunnen maken: “Ik doe dit na 5 jaar nog altijd met veel enthousiasme en ben blij dat er in Leuven een cliënteel is voor deze artikelen.”

Het bericht Spellenspeciaalzaak viert vijfde verjaardag verscheen eerst op Leuven Actueel.

Lees meer over