Robin opent Boardgame Café

1 maart 2020 | 10u12 | Gepost door redactie
Robin opent Boardgame Café
Vanaf zaterdag 7 maart wordt spellenspeciaalzaak Demo-Spel een Board Game Café, een zaak waar je een bordspel kan spelen terwijl je een koffie, thee, frisdrank of een biertje drinkt.
Het bericht Robin opent Boardgame Café verscheen eerst op Leuven Actueel.

“We zijn ondertussen al bijna 6 jaar aanwezig in Leuven als spellenspeciaalzaak en gaan daar binnenkort een nieuw luik aan toevoegen”, zegt Robin Jehaes van Domo-Spel. “We gaan namelijk een deel van onze zaak herinrichten naar een Boardgame Café! Een trend, die in Canada gestart is en langzaam overwaait naar Europa, arriveert ook in België. In ons Café komen we je niet enkel vragen wat je wil drinken, maar ook wat je wil spelen. Met de nodige uitleg natuurlijk, zodat de spelers snel op weg zijn naar een nieuwe leuke uitdaging en dat met een goeie koffie, thee of een lekker biertje erbij.”

Barista

“Die koffie nemen we trouwens erg serieus, want het hele Demo-Spel team heeft een baristacursus gevolgd. Voor de thee hebben we ook een speciale selectie van het Crusio gamma en voor de bieren zijn we langs geweest bij brouwerij Het Nest, waar ze bieren voor zoals Koekedam en Schuppeboer brouwen.”

Op 7 maart 2020 is de officiële opening van het spelcafé aan de Sint-Hubertusstraat 3. Je kan er van 10 tot 18 uur genieten van demo’s en iedere bezoeker krijgt een gratis tas koffie.

Het bericht Robin opent Boardgame Café verscheen eerst op Leuven Actueel.

Lees meer over

Ook interessant