Restaurant Terra sluit de deuren

terra,Leuven
Lunchrestaurant en feestlocatie Terra sluit de deuren. Terra is al enkele jaren een culinaire vaste waarde in Leuven, maar de zaakvoerder besliste om de deuren van het restaurant niet meer te openen. De coronacrisis dwingt ondernemers soms tot het nemen van drastische beslissingen.

"We hebben beslist om de deur van ons lunchrestaurant en onze feestlocatie TERRA in de Frederik Lintsstraat 5 in Leuven niet meer te openen", zegt zaakvoerder en chef-kok Johan Vandenbroucke. "Wel blijven we de vaste cateraar/traiteur van onder andere KULeuven, CLT, Vlerick Buisness School, tal van bedrijven en particulieren.  We hebben tijdens de lockdown ook het concept van een allround foodtruck ontwikkeld: Chateau 75. In de toekomst kijken we uit naar een nieuwe locatie om ons verhaal verder te zetten. We willen al onze trouwe klanten bedanken en willen hen graag als cateraar ten dienste staan in de toekomst."
 

Terra won in het verleden tal van prijzen en erkenningen:  De publieksprijs ‘Starter in de vitrine 2013’ en de ‘Zilveren Vork’ van  DeMorgen. Ook verschenen ze in het boek ‘Dagschotel’ van Johnny Voners.
 

Lees meer over