Researchrun in een ander jasje

Loop of wandel mee op de Researchrun
Door de coronacrisis heeft RESEARCHRUN in 2020 en in 2021 niet kunnen plaatsvinden. Beetje bij beetje worden evenementen weer zoals we ze gewoon waren en wordt het leven op het werk ook weer zoals we het kenden, weliswaar met blijvende veranderingen.

Het event RESEARCHRUN zal in 2022 een andere vorm krijgen. "In plaats van een loop- en wandelevent maken we er een multisportevent van, waar verschillende sportieve proeven kunnen gedaan worden. We willen het event hiermee toegankelijker en aantrekkelijker maken voor alle werknemers van het Research Park. Voor de organisatie van het vernieuwde event zal Fitter&Fitter samenwerken met Axitect, die in 2021 ook al het digitale alternatief voor RESEARCHRUN organiseerden", zegt organisator Bart Delobel. 

Nooit was een sportieve teambuilding zo relevant als nu

Nu thuiswerken niet meer de norm is, is het zaak om weer verbinding te maken met je mensen. Oude collega's terugzien, maar ook eindelijk die nieuwe collega's ontmoeten.
De coronacrisis heeft ons met de neus op de feiten gedrukt over het belang van een goede gezondheid. Corona toonde aan hoe minder fitte mensen veel vatbaarder waren om ernstig ziek te worden. Dat is niets nieuws, dat wisten we al. Dat geldt immers niet enkel voor Corona. Voor bijna alle andere ziekten gaat die stelling op, van mentale problemen, fysieke klachten tot de meeste ziekten en aandoeningen. Daarom biedt Fitter&Fitter sport aan aan bedrijven:

  • Sport en beweging is het ideale medicijn om je personeel gezond te houden
  • Buitensport versterkt je natuurlijke immuniteit
  • Sport is de ideale teambuilding

 

Teambuildingtocht à la Kamp Waes door het Meerdaalwoud

Deze avontuurlijke tocht doorheen het Meerdaalwoud zit vol uitdagende en avontuurlijke opdrachten. De tocht start aan het station van Sint-Joris Weert of Oud-Heverlee en eindigt in het Research Park. Om de tocht tot een goed einde te brengen moeten er groepsopdrachten gedaan worden, maar ook individuele proeven of moet er in kleine groepjes gewerkt worden. Het is aan de deelnemers om de fysieke, intellectuele en communicatieve capaciteiten van het team goed in te schatten en in te zetten.
De tocht kan op aanvraag aangepast worden qua intensiteit, invulling en dergelijke.


 

Lees meer over