Quick Leuven sluit op 4 augustus definitief de deuren

29 juli 2019 | 21u06 | Gepost door redactie
Quick Leuven sluit op 4 augustus definitief de deuren
Wie nog een hamburger wil eten in het Quick-restaurant op het Leuvense Rector De Somerplein, moet snel zijn. Op 4 augustus sluiten de deuren van het hamburgerrestaurant definitief. Het pand wordt daarna uitgebreid en zal eind september heropend worden door Burger King. “Dit restaurant zal groter zijn dan de Quick, want de taverne ernaast komt vrij. […]
Het bericht Quick Leuven sluit op 4 augustus definitief de deuren verscheen eerst op Leuven Actueel.

Wie nog een hamburger wil eten in het Quick-restaurant op het Leuvense Rector De Somerplein, moet snel zijn. Op 4 augustus sluiten de deuren van het hamburgerrestaurant definitief.

Het pand wordt daarna uitgebreid en zal eind september heropend worden door Burger King. “Dit restaurant zal groter zijn dan de Quick, want de taverne ernaast komt vrij. Wij verwachten daar een restaurant voor 40 à 45 medewerkers met 169 zitplaatsen. Momenteel zijn er bij Quick een dertigtal medewerkers waarvan de meesten getraind zullen worden om te werken bij Burger King. Aangezien het nu een groter restaurant zal worden, zullen we nu meer medewerkers nodig hebben. Als er mensen geïnteresseerd zouden zijn om bij ons te werken, mogen ze altijd hun cv doorsturen”, zegt Annelies Vantveld van Burger Brands Belgium.

Burger Brands Belgium beheert zowel Quick als Burger King, twee merken die naast elkaar bestaan. De Quick-vestiging in Korbeek-Lo blijft wel behouden.

 

Het bericht Quick Leuven sluit op 4 augustus definitief de deuren verscheen eerst op Leuven Actueel.

Lees meer over

Ook interessant