Primeur: tuinieren met een gsm-hoesje

15 April 2020 | 15u06 | Gepost door redactie
Primeur: tuinieren met een gsm-hoesje
Plant’et is een nieuwe onderneming die opgericht is door vijf studenten van de opleiding KMO en Ondernemen aan hogeschool UCLL in Haasrode. “Onze missie is om mensen bewust te maken van milieuvriendelijke alternatieven,” klinkt het bij Plant’et. “Door mensen te laten inzien dat er goede alternatieven zijn, hopen wij dat zij in de toekomst steeds opnieuw, voor ieder product zullen grijpen naar een milieuvriendelijk alternatief”.
Het bericht Primeur: tuinieren met een gsm-hoesje verscheen eerst op Leuven Actueel.

Plant’et, een jonge onderneming die zich specialiseert in duurzame producten, brengt de toekomst van tuinieren. Deze start-up biedt een revolutionair gsm-hoesje aan op de markt. Het zal na gebruik voor nieuw leven zorgen.

Het gsm-hoesje kan geplant worden: het is gemaakt van een biologisch afbreekbaar materiaal en uitgerust met bloemzaadjes. Door deze twee aspecten te combineren kunnen klanten het hoesje letterlijk planten na gebruik.

Zo kan het hoesje geplant worden en belandt er geen extra plastic op de afvalberg. Dit is iets wat de mensen van Plant’et zeer belangrijk vinden: ze willen af van de wegwerpsamenleving, waar producten eenmalig of voor één doel worden gebruikt en nadien worden weggegooid.

De prijs voor een Plant’et hoesje bedraagt 19,99 euro. Ze zijn momenteel verkrijgbaar via de sociale media van Plant’et (Facebook en Instagram).

Voor meer informatie of vragen, contacteer: plantet@outlook.be

Het bericht Primeur: tuinieren met een gsm-hoesje verscheen eerst op Leuven Actueel.

Lees meer over