Pop-up Bar Bleu is terug

4 december 2019 | 18u31 | Gepost door redactie
Pop-up Bar Bleu is terug
Goed nieuws voor de liefhebbers van gezellige pop-up bars, want Bar Bleu organiseert na een geslaagde zomereditie nu ook een wintervariant. Van 5 tot en met 22 december kan je opnieuw terecht in het voormalig klooster van de Broeders Der Liefde.
Het bericht Pop-up Bar Bleu is terug verscheen eerst op Leuven Actueel.

Afgelopen zomer zakten duizenden Leuvenaars af naar de Brusselsestraat om het oude klooster te ontdekken. Vier maanden lang kon je vanuit een ligstoel heerlijk zonnen in de prachtige binnentuin, met een lekkere cocktail en portie nacho’s erbij. Nu volgt er een winterse variant met een gezellige kachel, kerstboom, warme chocolademelk en natuurlijk: wintercocktails.

Afterworken in Bar Bleu

“We focussen voor de winterbar vooral op het afterwork-principe”, zegt uitbater Andreas De Boever van Footstrap Events. “Gezellig genieten na het werk in een ontspannen kader, aan een warme kachel. En speciaal voor al die afterworkers openen we nu ook op woensdag. Verder hebben we onze drankkaart aangepast naar een meer winters aanbod”, aldus De Boever. Deze keer is er geen vaste keuken maar wordt er gewerkt met verschillende foodtrucks.

Nog een zomer voor Bar Bleu

De werken voor de herontwikkeling van de Burenberg-site gaan pas van start in het najaar van 2020, wat goed nieuws is voor Bar Bleu: de pop-up bar kan nog een zomer mee. Nog t.e.m. augustus 2020 zal het oude klooster dienen als kader voor deze bar, maar ook events en andere activiteiten. Wie interesse heeft om Bar Bleu af te huren, kan hier terecht.

Brusselsestraat 141, 3000 Leuven

Wo & do: 17u – 22u
vr: 17u – 00u
za: 14 – 00u
zo: 14 – 22u

Het bericht Pop-up Bar Bleu is terug verscheen eerst op Leuven Actueel.

Lees meer over