Passe-Partout valt vanaf 3 juni weer in de bus

7 mei 2020 | 14u26 | Gepost door redactie
Passe-Partout valt vanaf 3 juni weer in de bus
Door de coronacrisis heb je hem een tijdje moeten missen, maar vanaf 3 juni valt jouw vertrouwde Passe-Partout weer in de bus. Na een noodgedwongen pauze van bijna twee maanden start uitgeverij Thema Media haar activiteiten volgende week opnieuw op. En daar kijkt het hele team naar uit.
Het bericht Passe-Partout valt vanaf 3 juni weer in de bus verscheen eerst op Leuven Actueel.

Helemaal missen hoefde je ons niet. Ook tijdens de coronacrisis stonden onze websites leuvenactueel.be en oostbrabantonderneemt.be en onze Facebookpagina’s Leuven Actueel en Hageland Actueel elke dag klaar om je op de hoogte te houden van al het lokale nieuws, heet van de naald. Ook in de toekomst blijven we je digitaal op de hoogte houden van het reilen en zeilen in jouw regio.

Maar ons nieuws in printvorm viel een kleine twee maand weg vanwege de bedelingsproblematiek tijdens de lockdown. Maar daar komt nu stilaan verandering in. Op 29 mei verschijnt de ‘zomer’-editie van Thema magazine in displays in de hele regio. En vanaf 3 juni valt er ook bij jou een nieuwe Passe-Partout in de brievenbus. Leuven en Tienen starten op 3 juni, Aarschot-Haacht volgt een week later. In een eerste fase wordt Passe-Partout Leuven tweewekelijks bedeeld. De andere edities blijven sowieso om de twee weken verschijnen.

Bij deze willen we al onze trouwe lezers bedanken voor hun geduld. Stay safe en tot binnenkort!

Het bericht Passe-Partout valt vanaf 3 juni weer in de bus verscheen eerst op Leuven Actueel.

Lees meer over