Paaseitjes veilig achter glas

2 April 2020 | 15u35 | Gepost door redactie
Paaseitjes veilig achter glas
Bij Chocolaterie Delvaux op de Naamsesteenweg in Heverlee nemen ze geen enkel risico in deze coronatijden. Ze lieten in de winkel een constructie plaatsen, waardoor alle chocolade volledig afgesloten is. Betalen en je chocolade aannemen, kan via een kleine opening in het scherm. “Wij willen geen enkel risico nemen op coronabesmetting”, zegt Olivier Delvaux. “De […]
Het bericht Paaseitjes veilig achter glas verscheen eerst op Leuven Actueel.

Bij Chocolaterie Delvaux op de Naamsesteenweg in Heverlee nemen ze geen enkel risico in deze coronatijden. Ze lieten in de winkel een constructie plaatsen, waardoor alle chocolade volledig afgesloten is. Betalen en je chocolade aannemen, kan via een kleine opening in het scherm. “Wij willen geen enkel risico nemen op coronabesmetting”, zegt Olivier Delvaux. “De gezondheid van onze klanten en ook onze gezondheid zijn het allerbelangrijkst. Daarom contacteerden wij de firma Fraeyman, die deze wand op 1 dag geplaatst hebben.”

Met bijna 30 jaar ervaring is Chocolatier Olivier een krak in zijn vak. Bij Chocolaterie Delvaux worden de originele Leuvense stadhuisjes in witte, fondant of melkchocolade gemaakt. Een ander typisch streekgerecht zijn de welgekende kramikskes. “Deze zijn voorlopig enkel in paaseieren te verkrijgen, de verkoop is momenteel enkel op Pasen gericht.”

Het bericht Paaseitjes veilig achter glas verscheen eerst op Leuven Actueel.

Lees meer over

Ook interessant