Nuvola opent de deuren

21 februari 2020 | 14u25 | Gepost door redactie
Nuvola opent de deuren
Tot eind oktober 2019 heeft Natalie Decoster krantenzaak 'De krantenbijter' uitgebaat aan het Margarethaplein. Nu vier maanden later opent Natalie in hetzelfde pand een winkel met kinderschoenen en kinderkleding.
Het bericht Nuvola opent de deuren verscheen eerst op Leuven Actueel.

“De kranten- en tabaksbranche heb ik in oktober vorig jaar vaarwel gezegd, voornamelijk door de dalende verkoopcijfers omwille van het verminderde tabaksverbruik en de digitalisering van het nieuws en de loterijproducten. Toch wilde ik onderneemster blijven.  Ik heb 14 jaar ervaring in de verkoop van lingerie en dameskleding en wilde opnieuw in de verkoop gaan”, zegt Natalie Decoster.

Kinderschoenen, een vak apart

“Kinderschoenen moeten niet alleen mooi zijn, maar moeten ook perfect zitten. In de zoektocht naar schoenen voor mijn vierjarig zoontje, ontdekte ik dat er heel veel merken op de markt zijn, maar dat je echt moet zoeken naar een kwalitatieve schoen, die bij de voet van je kind past. Kindervoetjes moeten optimaal ondersteund worden, zodat ze zich zonder problemen kunnen ontwikkelen. Zo ontdekte ik het schoenmerk Zecchino D’oro. Ik ben dan naar Italië gereisd om het assortiment te bekijken, veel bij te leren over kinderschoenen en enkele knopen door te hakken.”

Kinderkleding

Naast kinderschoenen verkoopt Nadine ook kinderkleding. “Met Mayoral heb ik een kwalitatief en fris merk aan een betaalbare prijs in huis. Ik verkoop kleding voor kinderen van 6 maanden tot 12 jaar.”

Nuvola, wat wolk betekent in het Italiaans, is geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 10 tot 18 uur.

Foto: Natalie Decoster

Het bericht Nuvola opent de deuren verscheen eerst op Leuven Actueel.

Lees meer over