Nieuwe dansstudio Danserie opent feestelijk de deuren

28 september 2020 | 06u19 | Gepost door annpeeters
danserie opening
Afgelopen weekend opende dansschool Danserie met een succesvol event de deuren van haar gloednieuwe studio in Heverlee. Doorheen het hele weekend bezochten meer dan 800 nieuwsgierigen en sympathisanten de locatie.

“Om het event coronaproof te laten verlopen, hebben we een aantal maatregelen genomen. Stewards aan de in- en uitgangen om het aantal mensen te tellen, handgel, bediening aan tafel,… Alles verliep heel vlot, onze bezoekers kwamen gelukkig ook druppelsgewijs binnen, waardoor we nooit het maximum aantal bezoekers overstegen”, zegt Stéphanie Jager, oprichtster en bezielster van Danserie. 

Bij de danszalen hoort ook een eetcafé, Foyer. In deze gezellig ingerichte horecazaak is iedereen welkom om iets te komen eten en drinken, ook niet-leden.

Danserie en Foyer huizen vanaf nu in de voormalige Snooker University aan de Hertogstraat in Heverlee. “Begin februari zijn we met de verbouwingen gestart. Dit jaar was door de coronapandemie niet het ideale moment om zo’n groot project op poten te zetten, maar dankzij de vele helpende handen van familie, vrienden, docenten en dansers is het toch gelukt.”,  vertelt Jager.

Danserie telt sinds de opstart in 2018 al 500 dansers, die zich wekelijks uitleven in ondertussen meer dan 60 danslessen. Wie graag komt proeven van het aanbod, is vanaf maandag 28 september meer dan welkom in de studio met vier professionele danszalen. Het dansrooster kan je raadplegen via www.danserie.be


Foto's: David Jacobs // Jacowbski Photography

Danserie

Lees meer over