Nieuw Bristol-city concept verovert stadscentrum Leuven

13 augustus 2021 | 12u54 | Gepost door annpeeters
bristol
Op vrijdag 13 augustus 2021 opent een gloednieuw Bristolfiliaal in het centrum van Leuven. Het modemerk heeft het pand volledig ingericht volgens het nieuwe Bristolconcept. De gloednieuwe winkel van 232m², in de Diestsestraat 7, stelt 2 werknemers te werk.

Het nieuwe filiaal van 232m² past volledig in het vernieuwde Bristolconcept. De ruimere opstelling en lagere schoenrekken zorgen voor een overzichtelijke, gezellige én inspirerende winkelervaring. Naast de schoenencollectie voor dames, heren en kinderen is er ook een breed assortiment in de sportcollectie met bekende merken zoals Adidas, Fila, Puma, Asics, Reebok en Skechers. Ook kunnen de klanten kennis maken met Excellent by Bristol. Deze kwalitatieve leren schoenencollectie voor dames, heren én kinderen krijgt veel ruimte in het nieuwe concept. Bovendien zijn de bekende merkcollecties van onder andere Levi’s, Lee Cooper en Geox nog steeds aanwezig.

Elise Vanaudenhove, CEO van Bristol, vertelt over de ontwikkelingen: “We merken een enorme ‘goesting’ bij onze klanten om opnieuw fysiek te kunnen shoppen, daarom breiden we onze succesformule uit. We zijn erg trots op de opening van onze 226ste winkel, waardoor Leuven er ook meteen een fashion parel bijkrijgt. We kunnen niet wachten om onze klanten, met respect voor de coronamaatregelen, te verwelkomen in onze splinternieuwe winkel en hen te inspireren met de nieuwste schoenencollecties.”

Lees meer over