Mode in Leuven. De mooiste selectie in de kijker

Liefst Leuven
Leuven heeft een uitgebreid arsenaal aan mode- en accessoirezaken: een unieke mix van Belgische mode, sustainable fashion, Leuvense makers van juwelen en lederwaren, bekende kledingketens, Italiaans design, Scandinavische merken,... en dat zowel voor jong, oud, mannen en vrouwen. De komende weken ontdek je de mooie selecties die de zaken voor jou maakten om stijlvol het najaar in te gaan. Door de uitzonderlijke omstandigheden waarin we ons vandaag bevinden, gebeurt de campagne ook uitgebreid online met tal van digitale modeshows en geweldige give-aways.

Honderden winnaars

Eergisteren startte de campagne ‘MODE in Leuven’ met de eerste give-away op Facebook en Instagram van Shoppen in Leuven. Op 3 en 4 oktober volgt dan het orgelpunt met het Weekend van de Klant. En nog tot en met zondag 4 oktober worden er tal van Leuvense cadeau's uitgeloot onder de meer dan 200 gelukkige winnaars:

  • Meer dan 100 winnaars worden verwend met cadeaubons van Leuvense zaken zoals Portobello, Luz de Lux, Pauwels Orthopedie, Speelgoed Mertens, LolaLiza, So Sophie, New Mexico, Nuvola, New Zealand Auckland, Asibysia , LEF, Doekjes en Broekjes, FORMEN, Anders Getint, Love Stories, Schoenen Torfs, Helt, Style-shop, Vintage Box en In het Woud.
  • 50 winnaars zullen het Weekend van de Klant starten met een gevulde Leuvense goodiebag
  • en last but not least: 50 winnaars gaan speeddaten met topstylisten als Liene Meneve, Liesbeth Diels en Nanja Massy. De winnaars worden uitgebreid verwend met de beste tips & tricks over wat wel en niet te dragen qua kleding en make-up.

De social mediakanalen van Shoppen in Leuven in de gaten houden is dus de boodschap, maar ook in de straten laten we modellen, kinderanimatie en live muziek opduiken. Op zaterdag 29 september en tijdens het Weekend van de Klant op 3 en 4 oktober worden immers de nieuwe collecties door tal van modellen geshowd in de winkelstraten op mini-podia en mini-lopers voor de deelnemende modezaken. 

Veilig op café en restaurant

De stad intrekken om al dat moois te zien en te voelen én om tussendoor te genieten van een smakelijk hapje en drankje in de horeca? Dat kan in Leuven in de beste omstandigheden, want de Leuvense winkels en horecazaken doen er alles aan om je veilig en comfortabel te ontvangen. 

Allemaal, altijd en overal houden we ons aan de maatregelen. We houden het altijd veilig, met mondmaskers, handgel, en voldoende afstand. Dan blijft het veilig voor iedereen en kunnen we hopelijk snel weer zeggen: "Het is weer druk in Leuven".

Lees meer over