Mira en Nico openen aparte broodjeszaak Stuffed

Stuffed
In de Vital Decosterstraat 20 in Leuven gaat een gloednieuwe broodjeszaak van start: Stuffed. Zaakvoerders Mira en Nico willen zich vooral onderscheiden door online reservaties mogelijk te maken, wat wachttijden aanzienlijk moet verminderen.

“Samen met mijn vriend Nico verzorg ik met veel liefde en passie jouw kraakverse broodjes en verfrissende salades”, zegt Mira. “Sinds jaar en dag werk(te) ik als student en als flexijob in de horeca, waaronder ook in verschillende broodjeszaken. Ik heb sommige zaken mee helpen groeien en haalde hier veel voldoening uit. Lekker eten is, samen met sporten, mijn grote passie. Mijn omgeving spoorde me aan om iets met die passie en ervaring te doen. Dit alles vertaalt zich in mijn eigen zaak Stuffed!.”

“We willen ons onderscheiden door wachttijden te vermijden. Bestel je broodje of salade praktisch en gemakkelijk online (je kan ze bovendien volledig zelf samenstellen) en het zal klaarliggen op het door jouw gekozen tijdstip. Time is money, nietwaar? Uiteraard kan je ook gewoon binnenspringen op het moment zelf.”

Meer info: stuffed-leuven.be

Lees meer over