Lucy Chang opent nieuw pop-up restaurant voor take-out en delivery

7 november 2020 | 10u23 | Gepost door annpeeters
lucy chang
Na de succesvolle start van het pop-up restaurant voor take-out en delivery in Mechelen, opent Lucy Chang een nieuw pop-up restaurant voor take-out en delivery in Leuven. De inwoners van Leuven kunnen de lekkere gerechten van Lucy Chang bestellen via Deliveroo en UberEats.

De inwoners van Leuven kunnen de typische gerechten van Lucy Chang nu zelf in huis halen. De restaurantketen introduceert daarom een pop-up restaurant op Deliveroo, Uber Eats en ook Take-Away. 

“Ondernemen in covid-19 tijden is een uitdaging, maar voor Lucy Chang biedt het ook opportuniteiten. Door ons pop-up restaurant concept op Deliveroo en Ubereats verder uit te rollen, kunnen wij veel meer mensen bereiken en laten kennismaken met Lucy Chang.  Op deze manier kunnen we de inwoners van Leuven laten proeven van de befaamde curries en wokgerechten. Wie weet openen we op termijn wel een restaurant in Leuven. We vinden het ontzettend fijn om de inwoners van Leuven te laten kennismaken met Lucy Chang”, zegt Jozefien Vander Eecken, verantwoordelijke van Lucy Chang.

Bestellen kan vanaf 17u00 tot 22u00, via Deliveroo, Uber Eats en op www.lucychang.be. Take-out kan opgehaald worden in de Bondgenotenlaan 145-147, 3000 Leuven.

Lees meer over