Longin Service innoveert machinepark voor industrie en openbare werken

20 december 2019 | 18u55 | Gepost door redactie
Longin Service innoveert machinepark voor industrie en openbare werken
Longin Service, het reinigingsbedrijf van Bert Longin, investeerde in vier nieuwe machines voor industrie en openbare werken. Het bedrijf neemt daarnaast het Limburgse RioolExpert over. Zo bundelt het kwaliteit, vakkennis en innovatie. De nieuwe machines blinken uit in milieuvriendelijkheid. Zo wordt er gewerkt met geluidsarme pompen en een intelligent sturingssysteem dat precies weet hoeveel kracht er nodig is. Ook het brandstofverbruik wordt beperkt.
Het bericht Longin Service innoveert machinepark voor industrie en openbare werken verscheen eerst op Leuven Actueel.

Longin Service staat al jaar en dag voor kwaliteit en vakmanschap. Ook innovatie is een belangrijke factor. Vandaar dat het bedrijf investeerde in maar liefst vier nieuwe machines die ingezet worden in industrie en openbare werken. De Urban Combi, Kolkenzuiger Lagran, Combinwagen Lagran en Servicewagen Rionet zijn stuk voor stuk milieuvriendelijk. Zo zijn ze uitgerust met een intelligent sturingssysteem dat weet hoeveel kracht het moet leveren voor een bepaalde klus. Zo wordt er niet te weinig, maar vooral niet te veel kracht gebruikt. Dat resulteert ook in een lager brandstofverbruik. Daarnaast zijn de pompen geluidsarm waardoor er geen overlast is voor de omgeving. Longin Service werkt bovendien met VCA-certificatie om de veiligheid te garanderen.

“We vinden het belangrijk om als bedrijf te blijven inzetten op innovatie om onze dienstverlening te optimaliseren. Het nieuwe jaar ingaan met deze nieuwe machines is dan ook de kers op de taart. Maar eerst zou ik iedereen graag fijne feesten wensen”, aldus zaakvoerder Bert Longin.

Limburgse speler opgekocht
Longin Service kocht ook het Limburgse bedrijf RioolExpert op. Het doel is daar ook de kennis en het vakmanschap dat binnen Longin Service zit te verspreiden. En hoewel Longin Service een Vlaams bedrijf is, hebben ze niet alleen een Vlaamse milieuvergunning, maar ook een Brusselse en Waalse. Zo zijn ze inzetbaar in het hele land. Daarnaast biedt het bedrijf zelfs weekendwerk aan om klussen snel te klaren.

Het bericht Longin Service innoveert machinepark voor industrie en openbare werken verscheen eerst op Leuven Actueel.

Lees meer over

Ook interessant