Limoncello een ouderwets digestief? LimonChillO bewijst het tegendeel!

6 April 2021 | 10u13 | Gepost door redactie
LimonChillO
Vijf studenten van UCLL Leuven hebben sinds september 2020 hun eigen Small Business Project: LimonChillO. Dat is een ambachtelijke limoncello gecombineerd met verschillende (cocktail)recepten. In februari is de onderneming operationeel gegaan en tot op heden is ze een groot succes.
LimonChillO

Het LimonChillO team bestaat uit vijf ambitieuze (en chille) UCLL-studenten die de authentieke smaak van limoncello willen opfrissen. Xenia Fabu, Clara Hoebrechts, Alexandre Rahier, Jeremy Ruiz Vargas en Camille Vits zijn ervan overtuigd dat limoncello veel meer is dan een digestief alleen. Tegenwoordig is het een hip zomerdrankje, waar je met vrienden van kan genieten op een zonnig terras. 

LimonChillO wordt geproduceerd in samenwerking met stokerij Vanderlinden, gelegen in Hasselt. Naast het stoken van limoncello zorgen ze ook voor verschillende receptjes, die via een QR-code terug te vinden zijn op de achterkant van de fles. LimonChillO verkoopt flessen van 500 ml aan 19,50 euro per fles. Het team zorgt daarbovenop ook voor gratis levering over heel België. 

LimonChillO is ondertussen twee maanden bezig. De studenten kunnen met trots zeggen dat het een groot succes is en er al 450 flessen de deur uit zijn. De volgende 410 flessen staan klaar voor verkoop. 

Ben jij geïnteresseerd in een fles of wil je meer informatie over dit project? Neem dan zeker een kijkje op  Instagram (@limonchillo_) of Facebook (@LIMONCHILLO).

LimonChillO

Lees meer over