Leuvense tuinmeubelzaak opent nieuwe vestiging in Diest

20 februari 2020 | 11u24 | Gepost door redactie
Leuvense tuinmeubelzaak opent nieuwe vestiging in Diest
In het weekend van 28 en 29 februari en 1 maart opent de Leuvense tuinmeubelzaak Coloured Gardens/Garden Stock & Outlet een nieuw vestiging in Diest. Dit amper één jaar na de opening van haar eerste filiaal in Korbeek-Lo. De nieuwe outdoor speciaalzaak bevindt zich aan de Leuvensesteenweg.
Het bericht Leuvense tuinmeubelzaak opent nieuwe vestiging in Diest verscheen eerst op Leuven Actueel.

Amper een jaar na de opening van haar eerste tuinmeubelwinkel in het Leuvense pakt Coloured Gardens/Garden Stock & Outlet al uit met een nieuwe vestiging. Vanaf 28 februari kan je ook aan de Leuvensesteenweg in Diest luxueus en toch betaalbaar tuinmeubilair op de kop tikken.

Kleurrijke Fermob-conceptstore én eigen import

“Coloured Gardens is een conceptstore opgebouwd rond het Franse tuinmeubelmerk Fermob”, aldus uitbater Stefan Frissen. “We geloven erg in het Franse meubelmerk, dat hip en trendy is. De meubelen kunnen in 24 verschillende kleuren worden besteld, wat heel wat mogelijkheden tot combineren oplevert.”

Behalve Fermob zet Coloured Gardens ook in op Garden Stock & Outlet. “We doen eigen import vanuit diverse werelddelen. Het gaat over kwaliteitsvolle outdoor meubelen die we als prijsvechter in de markt zetten. Van parasols over tafels, ligbedden, banken tot lounges, zetelsets, en vuurschalen. We willen iedereen betaalbare meubelkwaliteit aanbieden, dat is het opzet van Garden Stock & Outlet”, aldus Frissen.

Extra mensen aan het werk

Deze extra locatie in Diest brengt met zich mee dat er extra mensen aan het werk kunnen. “Het administratieve werk verdubbelt, het magazijn wordt uitgebreid en er moeten uiteraard verkopers in de toonzaal staan”, besluit Stefan.

Het bericht Leuvense tuinmeubelzaak opent nieuwe vestiging in Diest verscheen eerst op Leuven Actueel.

Lees meer over