Leuvense startup lanceert luiergids.be: de beste prijs voor luiers in één oogopslag

18 november 2019 | 17u55 | Gepost door redactie
Leuvense startup lanceert luiergids.be: de beste prijs voor luiers in één oogopslag
Leuvense startup Maxenta, bekend van o.a. Pretparkdeals en TIQX, lanceert een nieuw concept: Luiergids.be. Op deze website vind je in een handomdraai de beste prijs voor luiers. Kies de juiste luier maat of je favoriete merk en je ziet meteen de beste prijs pér luier. Er bestaan reeds vergelijkingssites, maar Luiergids is uniek doordat je gemakkelijk en snel de prijs per luier kan vergelijken.
Het bericht Leuvense startup lanceert luiergids.be: de beste prijs voor luiers in één oogopslag verscheen eerst op Leuven Actueel.

Het concept ontstond doordat ondernemer Thomas Loyens, oprichter van Maxenta, als aanstaande vader op zoek ging naar informatie rond luiers: “Ik merkte al snel dat het een heel gedoe was om de goedkoopste luiers (in België) terug te kunnen vinden. Daarom besloot ik zelf zo’n concept op poten te zetten. Zo bouw ik een oplossing voor ons gezin, maar hopelijk ook voor vele andere gezinnen. De reactie bij vrienden en familie was alvast lovend.”

Volgens verschillende bronnen, ligt het gemiddeld aantal luiers per dag op 8 à 10. Zeker de eerste weken. Daarmee kom je al snel aan 250 à 300 luiers per maand. “Wie op zoek gaat naar luiers via Luiergids.be, bespaart al snel 15 à 25 cent per luier. “Zo bespaar je toch al snel 50 euro per maand aan luiers, door gewoon even te checken op Luiergids. Straffer zelfs: nadat we klaar waren met de eerste versie van de website, merkte ik dat de beste prijs – per luier – voor maat 1, zelfs van het merk Pampers waren. Ik heb meteen een groot pak besteld”, zegt Thomas Loyens.

Momenteel vergelijkt Luiergids prijzen van zo’n 15 aanbieders, waaronder Bol.com en Kruidvat. De bedoeling is om nog meer winkels en supermarkten toe te voegen. Daarnaast zal Luiergids ook de focus gaan leggen op wasbare luiers en aanverwante soorten.

Het bericht Leuvense startup lanceert luiergids.be: de beste prijs voor luiers in één oogopslag verscheen eerst op Leuven Actueel.

Lees meer over