Leuvense Craftworkz verleggen samen met olympisch triatleet Marten Van Riel hun grenzen

21 september 2019 | 11u52 | Gepost door redactie
Leuvense Craftworkz verleggen samen met olympisch triatleet Marten Van Riel hun grenzen
De collega's van het Leuvense prototypebedrijf 'Craftworkz' beleefden een sportieve avond samen met triatleet Marten Van Riel.
Het bericht Leuvense Craftworkz verleggen samen met olympisch triatleet Marten Van Riel hun grenzen verscheen eerst op Leuven Actueel.

Afgelopen maand konden bedrijven zich inschrijven voor Red Bull Afiterwork, om samen met Marten Van Riel hun klassieke afterwork om te toveren naar een ‘aFITerwork’. Zo’n 150 gemotiveerde bedrijven waagden hun kans en lieten weten waarom samen sporten met collega’s voor hen belangrijk is. Maar donderdagavond mocht het Leuvense prototyping bedrijf ‘Craftworkz’ de benen insmeren. Deze keer geen applicaties of Augmented Reality maar wel een heerlijke sportieve avond vol inspiratie en tips.

“Het was voor mij vooral belangrijk om de teamspirit te verhogen aan de hand van een unieke work-outsessie en hen eens van hun vaste bureaustoel te trekken. maar de motivatie bij team Craftworkz was enorm. Wat een gezellige bende ook, ze hebben er duidelijk van genoten”, zegt Marten Van Riel.

Na een eerste kennismaking met Marten op de werkvloer, gevolgd door een korte warm-up, gingen de collega’s van ‘Craftworkz’ op pad voor een mooie looptour van zo’n 10 kilometer onder begeleiding van Marten Van Riel. Nadien mochten ze genieten van een heerlijke gezonde maaltijd en de nodige tips & tricks voor een gezonde levensstijl.

“Het was echt GEWELDIG! Iedereen heeft er hier enorm van genoten. We hadden ook absoluut geen idee wat te verwachten en dan krijg je zo’n fantastische avond voorgeschoteld. Het lopen ging ons best goed af, ook dankzij Marten die het tempo bepaalde en ons regelmatig erop wees dat we wat minder moesten praten (lacht)!”, zegt werknemer, Frederik Wouters .

Het bedrijf ‘Craftworkz’ is een innovatief Leuvens prototyping bedrijf. Op dagelijkse basis houden zij zich bezig met de wildste verlangens van verscheidene klanten te vertalen in werkende prototypes. Dit gaat van “droge” mainframe integraties over handige input tools tot crazy AI implementaties. Out of the box denken is bij Craftworkz business as usual en daarom vonden ze het dringend tijd om hun team aan het sporten te zetten, het was dan ook werknemer Frederik Wouters die bij het zien van Red Bull Afiterwork besloot dat dit een absolute must was voor hun team.

Het bericht Leuvense Craftworkz verleggen samen met olympisch triatleet Marten Van Riel hun grenzen verscheen eerst op Leuven Actueel.

Lees meer over

Ook interessant