Leuven Leisure lanceert #Blijfinuwkot Bierbelevingspakketten

6 April 2020 | 13u41 | Gepost door redactie
“Stop met alcoholarm bier alcoholvrij te noemen”
Leuven Leisure, een organisatie die in betere tijden wandelingen organiseert in Leuven, heeft een nieuw concept bedacht om de coronatijd op een aangename manier te overleden: ze ontwierp een culinaire thuisbeleving met bier.
Het bericht Leuven Leisure lanceert #Blijfinuwkot Bierbelevingspakketten verscheen eerst op Leuven Actueel.

“De crisis zette ons aan tot het integraal herdenken van onze werking en van ons aanbod”, zegt zaakvoerder van Leuven Leisure Sebastiaan. “Het was dát óf met onze vingers beginnen draaien. We staken onze koppen bij elkaar en besloten voor ons bedrijf te willen vechten en er toch het beste van te maken. Een stevige brainstorm over wat beleving nog kan zijn in deze tijden, bracht ons tot het ontwerpen van bier en foodpairings met streekproducten en in samenwerking met andere lokale handelaars.”

“Samen met de bierspecialisten van Beer Hop ontwierpen we een culinaire thuisbeleving. Het is nog altijd weinig algemeen bekend dat producten zoals chocolade en kaas zeer goed samengaan met bier. Als je de juiste combinaties maakt, gaat er een nieuwe wereld van smaken en mogelijkheden open. We ontwierpen twee #Blijfinuwkot Bierbelevingspakketten, eentje met kaas en eentje met chocolade. Een heuse beleving voor in de zetel thuis. Want ook in barre tijden is Leuven nog steeds de wereldhoofdstad van het bier en nergens zijn meer brouwerijen en een grotere variatie aan bieren dan in ons eigen kleine Vlaams-Brabant. En die bieren kunnen fantastisch worden gepaird met chocolade en met kaas.”

De biersommeliers van Beer Hop selecteerden enkele topkazen van Elsen Kaasambacht en enkele van de beste Leuvense pralines van Bittersweet, en combineren ze vakkundig met minder bekende lokale bieren. Leuven Leisure coördineert en verzorgt de leveringen aan huis. Een topbeleving in je zetel en volgens Sebastiaan “een feestje voor de smaakpapillen!”.

Alle informatie en bestellen kan via de website van Beer Hop: www.beerhop.be?utm_source=rss&utm_medium=rss

Het bericht Leuven Leisure lanceert #Blijfinuwkot Bierbelevingspakketten verscheen eerst op Leuven Actueel.

Lees meer over

Ook interessant