LE(J)ON neemt jonge starters en dromers van een eigen zaak mee op tour

3 oktober 2019 | 13u40 | Gepost door redactie
BAAS boven BAAS inspireert opnieuw Leuvense starters
LE(J)ON, het Leuvens netwerk voor jongeren die de durf hebben om te (gaan) ondernemen, brengt alle initiatieven met betrekking tot jong ondernemerschap samen en maakt jongeren hierin wegwijs. Op woensdag 9 oktober organiseert LE(J)ON een ‘Tour LE(J)ON ‘, een gratis informatieavond voor jonge starters en dromers van een eigen zaak. Geïnteresseerden, die samen met schepenen Lalynn Wadera en Dirk Vansina een tour langs verschillende Leuvense handelszaken willen doen, kunnen zich inschrijven op www.leuvenvoorondernemers.be/tour-lejon.
Het bericht LE(J)ON neemt jonge starters en dromers van een eigen zaak mee op tour verscheen eerst op Leuven Actueel.

Tour LE(J)ON start om 17.30 uur aan de containers van Studio Brussel op de Leuvense Grote Markt. Daar interviewt Eva De Roo die dag enkele jonge starters. Vervolgens gaat het richting HarvestClub, Animaux Spéciaux, De Walvis Leuven en PLEK. De tour eindigt in de Optimist met een drankje.

Ontdek het verhaal achter de Leuvens handelaars

Tijdens Tour LE(J)ON vertellen startende en gevestigde ondernemers hun verhaal, hun twijfels, hoe ze hun onderneming hebben gemaakt en bijgestuurd. Ook experts uit de sector (o.a. van Acerta, Bryo, Securex, BNP Paribas, Start it at KBC) nemen deel aan de tour zodat alle deelnemers ongegeneerd hun vragen kunnen stellen, tussendoor of tijdens een drankje na de tour.

START ME UP FEST

Tour LE(J)ON kadert binnen START ME UP FEST, een campagne die georganiseerd wordt door Agentschap Innoveren & Ondernemen om de ondernemende ecosystemen, zoals LE(J)ON, in de kijker te zetten. Een week lang zendt Studio Brussel live uit vanuit vijf studentensteden. Op woensdag 9 oktober strandt zij  op de Leuvense Grote Markt. Tussen 16 en 18 uur worden ondernemende jongeren geïnterviewd en kan je er terecht aan een infostand voor gratis ondernemersadvies.

Het bericht LE(J)ON neemt jonge starters en dromers van een eigen zaak mee op tour verscheen eerst op Leuven Actueel.

Lees meer over

Ook interessant