Leegstaande winkelpanden krijgen kleurrijke WK-raamlinten

21 september 2021 | 20u15 | Gepost door annpeeters
ramen

De Leuvense winkelstraten worden naar aanleiding van het WK wielrennen extra verfraaid, maar wat met de leegstaande panden? Liefst Leuven bestelde raamlinten om de lege etalages te verdoezelen. 

"We ontvingen de voorbije week honderden mails en telefoontjes van geïnteresseerde bezoekers die op zoek waren naar een eigen exemplaar van onze unieke wielershirts, paraplu’s en horeca- en winkellinten. Dat bewijst dat de WK-etalagedecoratie in de smaak valt”, zegt Tine Vandeweerd, Handelscoach van Liefst Leuven. 
 
"De afgelopen dagen werden ook de leegstaande winkelpanden in een kleurrijk WK-jasje gehuld, waardoor een feestelijk ingekleed winkelcentrum wielrenners en hun fans uit de hele wereld van harte welkom heten. Als gevolg van de dalende winkelleegstand hebben we echter meer horeca- en winkellinten besteld dan er nodig waren. Daarom lanceren we woensdag 22 september een geweldige give-away. Hou de social media van shoppeninleuven op Facebook en Instagram in de gaten en decoreer ook jouw ramen met de kleuren van het WK Wielrennen."
 

 

Lees meer over