Laser 3000 voortaan ook op locatie

10 augustus 2019 | 11u21 | Gepost door redactie
Laser 3000 voortaan ook op locatie
De laser shooting arena’s van entertainmentbedrijf LASER3000, in Leuven en Hasselt zijn erg populair. Voortaan komt LASER3000 ook naar je toe.
Het bericht Laser 3000 voortaan ook op locatie verscheen eerst op Leuven Actueel.

“Men kan ons nu boeken voor een laser shooting op locatie”, zeggen zaakvoerders Thomas Anthoni en Melvin Altman. “Je kan het zo gek niet bedenken of we doen het: het magazijn of de burelen op je werk, je tuin-of communiefeest, een bos, kasteel of burcht. Alle locaties zijn goed. Ter plaatse richten we de arena in met opblaasbare muren, mijnen en basissen. Het laser shooten kan het hele jaar door, de klok rond. Dankzij onze 24 wapens en hoofdbanden kunnen er tot 24 spelers tegelijk spelen, en dit vanaf de leeftijd van 6 jaar.”

Heb je niet meteen een locatie ter beschikking, dan kan je terecht op het grote buitenterrein van Stixn in Herent. “Samen hebben we een oplossing uitgewerkt voor mensen die geen locatie ter beschikking hebben of last minute nog willen laser shooten. Stixn promoot op hun kanalen onze LASER3000 on the road, terwijl wij met groepen zonder locatie bij hen terechtkunnen.”

Het entertainmentbedrijf LASER3000 werd opgericht in 2016. De eerste arena werd geopend langs de Bondgenotenlaan in Leuven (400 m2). Een jaar later kwam de arena in Hasselt (600 m2) erbij.

Het bericht Laser 3000 voortaan ook op locatie verscheen eerst op Leuven Actueel.

Lees meer over