Kinepolis-bioscopen sluiten deuren tot tenminste 31 maart

12 maart 2020 | 20u34 | Gepost door redactie
Gelet op de recente ontwikkelingen heeft Kinepolis, in overleg met de betrokken lokale autoriteiten, beslist alle Belgische Kinepolis-bioscopen te sluiten, en dit vanaf morgen tot tenminste 31 maart.
Het bericht Kinepolis-bioscopen sluiten deuren tot tenminste 31 maart verscheen eerst op Leuven Actueel.

In de overige landen is het overleg met de betrokken autoriteiten lopende en werden voor een aantal bioscopen maatregelen genomen tot beperking van de bezetting per zaal, evenals een aantal extra maatregelen, zoals een sterkere spreiding van het aanvangstijdstip van de filmvoorstellingen.

“Wij bereiden ons ook in andere landen voor op bijkomende maatregelen, maar deze beslissingen zullen steeds worden genomen in nauw overleg met de lokale autoriteiten.
Afhankelijk van de duur van de sluiting en het aantal betrokken bioscopen, verwacht Kinepolis mogelijk een ernstige impact op de financiële resultaten van de groep voor het eerste halfjaar”, laat de Kinepolis Group weten.

“Wij adviseren onze klanten om onze online communicatiekanalen te consulteren voor meer informatie per bioscoop en over compensatie van tickets. De gezondheid van onze filmliefhebbers en medewerkers blijft onze absolute prioriteit. Wij blijven in nauw overleg met de lokale bevoegde autoriteiten.”

Het bericht Kinepolis-bioscopen sluiten deuren tot tenminste 31 maart verscheen eerst op Leuven Actueel.

Lees meer over