Kentucky Fried Chicken komt naar Leuven en werft 60 mensen aan

kfc
Benelux Food Group (BFG) opent in de zomervakantie het allereerste KFC-restaurant in hartje Leuven, het vijfde Kentucky Fried Chicken restaurant in Vlaanderen en het allereerste in de provincie Vlaams-Brabant. In het nieuwe KFC-restaurant worden 60 lokale mensen tewerkgesteld waaronder ook chefs die alle kipgerechten van A tot Z vers bereiden in de keuken. BFG is momenteel nog actief op zoek naar verschillende profielen waaronder shiftleaders om mee het Leuvense KFC restaurant te runnen.

Het KFC-restaurant in Leuven opent in de zomervakantie van dit jaar. Alles zit momenteel perfect op schema en de Benelux Food Group kan niet wachten om de inwoners van Leuven te verwennen met de kipgerechten van Kentucky Fried Chicken. Als de horeca tegen de opening nog niet heropend is, kunnen gasten sowieso terecht in het restaurant om af te halen.

Geheim recept

Het eerste officiële KFC-restaurant werd in 1952 geopend in de Verenigde Staten (VS) door Colonel Harland Sanders, die inmiddels - 69 jaar later - nog steeds het bekende uithangbord van de keten is. Zijn kipgerechten zijn door de jaren heen wereldberoemd geworden, dankzij het ‘Secret Recipe’. Zeker in de VS is dit geheime recept van 11 kruiden en specerijen al tientallen jaren een begrip. 

Wie graag mee in het mooie Kentucky Fried Chicken restaurant in Leuven aan de slag wil gaan, kan volgende link checken: https://kfcrestaurants.be/werkenbij/

Historische locatie

KFC zal gevestigd zijn op de Grote Markt  14 in Leuven.

Lees meer over