In Het Woud opent vernieuwde winkel

In het Woud
Pop the champagne, want de vernieuwde winkel van In Het Woud in Leuven zet de deuren wagenwijd open! Hip, hedendaags en helemaal In Het Woud. Een groot openingsfeest is er deze keer niet bij vanwege de coronamaatregelen, maar de zaakvoerders willen graag het nieuws verspreiden in alle hoekjes van Leuven en omstreken.

In Het Woud is een winkel van slaapmode en huishoudlinnen, met een lange geschiedenis. Hij wordt beschouwd als één van de ‘gevestigde waarden’ in Leuven. "Als derde generatie weten we echter zeer goed dat een stenen winkel steeds moet innoveren, vernieuwen, verjongen om er helemaal bij te horen", zeggen zaakvoerders Frederik Lamotte en Natalie Van Orshoven. 

"Ondanks de moeilijke tijd wegens Covid-19 vinden wij het belangrijk dat de handel in Leuven-centrum bloeiend blijft. Het solo-shoppen is niet saai of eenzaam in je vertrouwde winkels, het dragen van een mondmasker doen we toch voor elkaar, en het ontdekken en bewonderen van nieuwe hebbedingen en collecties blijft een aangename ontspanning."

"Maar ook digitalisering is uitermate belangrijk. Al vijf jaar hebben wij een eigen webshop. Het is een aanvulling op de verkoop in onze winkel, Tijdens de lockdown konden onze klanten lokaal blijven shoppen, bij hun vertrouwde winkel. En dat hebben ze dan ook talrijk gedaan. Nu met de opening van de nieuwe zaak willen wij graag onze klanten bedanken voor hun oprechte steun en vriendelijke woorden. Geen openingsfeest dus, maar een dank je wel, met een bloem en een oprecht dankbare lach achter ons mondmasker."

In Het Woud - Brusselsestraat 40 Leuven -  016 22 53 15 - info@inhetwoud.be - www.inhetwoud.be

In het Woud

Lees meer over