Hops ’n More Craft Bottle Shop opent deze week de deuren

20 juni 2020 | 10u48 | Gepost door redactie
Hops ’n More Craft Bottle Shop opent deze week de deuren
Er is in de afgelopen 10-15 jaar een  boeiende bierrevolutie aan de gang, zowel in België als ver daarbuiten. Bieren aanbieden met een creatieve kijk van de brouwer, het gebruik van verse hoppen, wilde gisten of andere vernieuwende ingrediënten, dat is hetgeen waarmee Jelle Suply en Koen Kostermans, willen uitpakken.
Het bericht Hops ’n More Craft Bottle Shop opent deze week de deuren verscheen eerst op Leuven Actueel.

“Als gepassioneerde bierliefhebbers willen we die bierrevolutie naar Leuven brengen. Bij Hops ’n More Craft Bottle Shop vind je een eigenzinnige selectie speciaalbieren, maar we gaan ook meer aanbieden dan enkel bier: andere (niet)-alcoholische dranken zoals cider, mede, kombucha,… uit binnen- en buitenland. Ook kan je verse tapbieren die in kleinere oplage zijn gebrouwen, laten inblikken. Een uniek vernieuwend concept binnen Leuven. Mensen kunnen dus on the go hun versgetapt bier meenemen”, zeggen Jelle en Koen.

Hops ’n More start met een winkelconcept, maar in de toekomst hopen ze ook workshops en proeverijen te organiseren, alsook degustaties ter plaatse. “We kijken ook enorm uit naar samenwerkingen met de vele leuke handelszaken in onze buurt. Het wordt wel eens gezegd dat de Belg vasthoudt aan zijn klassiekers, maar we zijn ervan overtuigd dat genoeg mensen graag ook wat variatie willen. We zullen producten aanbieden van ambachtelijke, eerder kleinschalige producenten. Uit België, maar ook uit Europa en daarbuiten.”

Soft opening

“Mensen vroegen ons wel: nu met een nieuwe zaak starten in deze speciale tijden? We speelden al heel lang met dit idee. We hebben in binnen- en buitenland in het verleden veel soortgelijke winkels bezocht en we dachten: dit missen we nog in Leuven. Nu tijdens de lockdown hadden we veel meer tijd om over het concept na te denken. Toen we het vrijstaand pand in de Parijsstraat zagen, zijn we er direct opgesprongen!”

De soft opening is voorzien in de week van 22 juni. De officiële opening bij het eerste shopping weekend van juli, namelijk 4-5 juli 2020.

“Tot begin juli hebben we ook nog een crowdfundingcampagne lopen, zodat mensen ons een klein steuntje in de rug kunnen geven. Onze rewards hebben uiteraard een link met ons aanbod. https://nl.ulule.com/hops-n-more/”?utm_source=rss&utm_medium=rss

Parijsstraat 27 Leuven www.hopsnmore.com?utm_source=rss&utm_medium=rss of op sociale media

 

Het bericht Hops ’n More Craft Bottle Shop opent deze week de deuren verscheen eerst op Leuven Actueel.

Lees meer over