GuardSquare genomineerd voor de scale-up van het jaar

28 augustus 2019 | 09u38 | Gepost door redactie
GuardSquare genomineerd voor de scale-up van het jaar
Dit jaar organiseert EY, in samenwerking met De Tijd en BNP Paribas Fortis, voor de 14e keer de ‘Prijs van de Vlaamse Regering voor de Scale-up van het Jaar’. Het Leuvense bedrijf GuardSquare behoort tot de genomineerden.
Het bericht GuardSquare genomineerd voor de scale-up van het jaar verscheen eerst op Leuven Actueel.

Deze prestigieuze award, die de beste scale-up onderneming van het afgelopen jaar bekroont, zal toegekend worden tijdens de uitreikingsceremonie van de ‘Onderneming van het Jaar®’. Guardsquare uit Leuven is een van de finalisten.

De winnaar zal zijn trofee op 8 oktober 2019 ontvangen uit handen van de Vlaamse minister van Werk, Economie, Innovatie en Sport. Met de ‘Prijs van de Vlaamse Regering voor de Scale-up van het Jaar’, wil de Vlaamse regering groeibedrijven in de kijker zetten die het afgelopen jaar een mooi parcours hebben gelopen.

GuardSquare ontwikkelt premium software voor de bescherming van mobiele applicaties tegen hacking, zoals reverse engineering en tampering. Hun producten worden wereldwijd gebruikt binnen uiteenlopende sectoren: van financiële dienstverlening, e-commerce en de overheidssector tot telecommunicatie, gaming en media.

Heidi Rakels, stichter en CEO van GuardSquare won eerder dit jaar al de award ‘ICT Woman of the Year’.

Het bericht GuardSquare genomineerd voor de scale-up van het jaar verscheen eerst op Leuven Actueel.

Lees meer over