Gratis speeddates in bar Rustic

5 augustus 2019 | 10u51 | Gepost door redactie
Gratis speeddates in bar Rustic
Singles & Friends is een beginnend bedrijf dat speeddates organiseert. Als opstartpromotie geven ze in elke stad heel wat gratis speeddates weg, te beginnen in Leuven.
Het bericht Gratis speeddates in bar Rustic verscheen eerst op Leuven Actueel.

“We willen betaalbare en kwaliteitsvolle speeddates organiseren”, zegt oprichter Gijsbert Vanspauwen. “Bij de concurrentie betaal je al snel 28 euro voor een speeddate. Wij willen aantonen dat het goedkoper kan zonder aan kwaliteit in te boeten. De speeddate-markt wordt tegenwoordig gedomineerd door één grote speler, er is nood aan gezonde concurrentie.”

Het inschrijvingsprijs bedraagt 6 euro. “Die 6 euro is louter een waarborg. We willen zo voorkomen dat mensen zich inschrijven maar dan toch niet komen opdagen. Dat is immers een groot risico wanneer je de inschrijving volledig vrijblijvend houdt. Er wordt dan een plaats voor iemand anders weggekaapt en voor de deelnemers die wel komen is het uiteraard ook niet leuk. Daarom dus een kleine waarborg. Verschijn je tijdig op de speeddate, dan betalen we je jouw 6 euro cash terug.”

Wie zich wil inschrijven kan best snel zijn want per leeftijdscategorie zijn slechts 20 plaatsen beschikbaar. Maar indien de speeddate voor jouw leeftijd volzet is, kan je je nog altijd inschrijven voor de gratis Puzzle Date – daarvoor is het aantal inschrijvingen onbeperkt. “Bij de Puzzle Date krijgt elke deelnemer bij aankomst een puzzelstukje waarmee ze contact kunnen leggen met andere deelnemers”, verduidelijkt Gijsbert. “Klikken de stukjes in elkaar, dan betalen wij een gratis drankje. Passen ze niet, dan zijn toch twee singles met elkaar in contact gebracht. Misschien klikt het wél tussen hen! Op een speelse manier verlagen we zo de drempel om contact te leggen met andere vrijgezellen.”

Alle speeddates vinden plaats in bar Rustic op de Oude Markt in Leuven. Op dinsdag 6 augustus is er een voor 18- tot 25-jarigen. Op zondag 11 augustus zijn er meerdere speeddates voor singles ouder dan 25. Meer info en inschrijving via www.singlesandfriends.be?utm_source=rss&utm_medium=rss

Het bericht Gratis speeddates in bar Rustic verscheen eerst op Leuven Actueel.

Lees meer over

Ook interessant