Garden Stock & Outlet: bestel nu je tuinmeubelen voor de zomer!

13 April 2020 | 20u29 | Gepost door redactie
Garden Stock & Outlet: bestel nu je tuinmeubelen voor de zomer!
Quarantaine of niet, de heerlijke temperaturen van de voorbije dagen deden veel mensen al dromen van de zomer. Kijk jij er ook naar uit om binnenkort volop van je tuin te genieten, inclusief een fantastische nieuwe tuinmeubelset? Dan ben je bij Garden Stock & Outlet aan het juiste adres. Dankzij de webshop en de gratis leveringen hoef je voor een bestelling zelfs je kot niet uit.
Het bericht Garden Stock & Outlet: bestel nu je tuinmeubelen voor de zomer! verscheen eerst op Leuven Actueel.

De coronacrisis drukt ons allemaal met de neus op de feiten: ons “kot” is de enige plek waar we nog relatief veilig zijn. Zelfs de plannen voor de zomer worden onzeker: niemand weet of we überhaupt op reis mogen gaan. Nu de kans bestaat dat we onze zomervakantie ook in eigen land moeten doorbrengen, wordt de eigen tuin een heiligdom. Eentje dat je moet koesteren.

Daarom zijn veel mensen in de weer om hun tuin summer-proof te maken. Mogelijk hoort daar wel een gloednieuwe tuinset bij. Een moeilijke opgave in coronatijden nu meubelwinkels gesloten zijn? Toch niet. Bij Garden Stock & Outlet, de Leuvense tuinmeubelwinkel met vestigingen in Korbeek-Lo en Diest, kan je ook online een nieuwe tuinset kiezen en bestellen.

“Het principe is heel simpel”, vertelt uitbater Stefan Frissen. “De klant kiest zijn meubelstuk via www.gardenstockoutlet.be?utm_source=rss&utm_medium=rss, bestelt het in enkele muisclicks online en haalt het nadien op in een van onze twee vestigingen. Ook aan huis leveren is mogelijk, en bij wijze van coronaservice doen we dit volledig gratis.”

Ook het assortiment van Coloured Gardens, de conceptstore opgebouwd rond het Franse tuinmeubelmerk Fermob, vind je terug op de webshop www.gardenstockoutlet.be?utm_source=rss&utm_medium=rss. “Het grote voordeel is dat de handel tussen Frankrijk en België gewoon doorgaat”, vervolgt Frissen. “Daardoor kunnen wij de producten van Fermob blijven uitleveren. Uiteraard kunnen klanten bij ons alle kleuren en collecties van Fermob bestellen. Hiervoor hebben we zelfs voorgemaakte settings die ook in hun geheel aangekocht kunnen worden. Een optie die heel populair is op onze site.”

Meer weten? Surf dan naar www.gardenstockoutlet.be?utm_source=rss&utm_medium=rss.

Het bericht Garden Stock & Outlet: bestel nu je tuinmeubelen voor de zomer! verscheen eerst op Leuven Actueel.

Lees meer over