FordStore Autopolis Leuven schenkt paaseitjes aan Sint-Bernardus

31 maart 2020 | 17u06 | Gepost door redactie
FordStore Autopolis Leuven schenkt paaseitjes aan Sint-Bernardus
FordStore Autopolis Leuven heeft 120 zakjes met paaseitjes geschonken aan verzorgingstehuis Sint-Bernardus in Bertem. Die zakjes waren aanvankelijk bedoeld voor klanten die interesse hadden in de new Ford Kuga waarvan de lancering wordt uitgesteld tot september.
Het bericht FordStore Autopolis Leuven schenkt paaseitjes aan Sint-Bernardus verscheen eerst op Leuven Actueel.

Oorspronkelijk was de lancering van de new Ford Kuga gepland van 18 tot en met 25 april. Maar omwille van de federale maatregelen in de strijd tegen het coronavirus zijn de Ford-bedrijven tot nader order gesloten. Nationaal werd daarom beslist om de lancering van de new Ford Kuga uit te stellen tot september. FordStore Autopolis had de lancering al voorbereid en had daarvoor een 120-tal zakjes met paaseitjes besteld bij United Fund for Belgium om cadeau te doen aan klanten of prospecten bij hun ontdekking van de new Ford Kuga in de  Ford Autopolis showrooms in Herent en Zaventem.

Tot op heden werden welzijnswerkers en medisch personeel bedankt met handgeklap en witte lakens aan het raam. Bedrijven schonken mondmaskers aan ziekenhuizen en rustoorden. FordStore Autopolis Leuven besliste om ook een duit in het zakje te doen door de voor de klanten voorbehouden zakjes met paaseieren te schenken aan het personeel van verzorgingstehuis Sint-Bernardus in Bertem als bedankje voor de dagdagelijkse zorgen die zij aan onze ouderen verstrekken maar tevens voor de verleende morele steun aan hun bewoners in deze moeilijke tijden waarin de familie niet op bezoek mag komen. Zij leveren elke dag schitterend werk en laten de bejaarden voorgaan op hun eigen gezondheid. Op 1 april jongstleden werden de zakjes paaseitjes overhandigd die na 72 uur quarantaine aan het personeel zullen geschonken worden.

Het bericht FordStore Autopolis Leuven schenkt paaseitjes aan Sint-Bernardus verscheen eerst op Leuven Actueel.

Lees meer over

Ook interessant