F’L AWESOME organiseert online gratis feel good workshops

23 April 2020 | 14u12 | Gepost door redactie
F’L AWESOME organiseert online gratis feel good workshops
Vijf studenten van hogeschool UCLL hadden zich hun Small Business Project wel anders voorgesteld. Ze hadden een feel good evenement op poten gezet, maar dat kan door de coronacrisis niet doorgaan. Ze bleven echter niet bij de pakken zitten en maakten er een online evenement van, dat op 1 mei 2020 zal doorgaan.
Het bericht F’L AWESOME organiseert online gratis feel good workshops verscheen eerst op Leuven Actueel.

“Wij zijn vijf studenten van de studierichting Event & Projectmanagement aan de UCLL en organiseren voor het vak Small Business Project (VLAJO) het evenement F’L AWESOME”, zegt Merel Dubois.

“Oorspronkelijk zou F’L AWESOME een feel good evenement in real life zijn voor vrouwen die samen met vriendinnen, hun moeders, collega’s, … een dagje wilden ontspannen. Dit konden ze doen aan de hand van workshops zoals een initiatie gelaatsverzorging, waar ze leerden maskertjes maken, yoga sessies en een heuse cocktailworkshop. Helaas kan dit alles niet doorgaan door de coronacrisis. Daarom hebben wij met ons team een alternatief bedacht.”

1 mei, verwendag voor alle vrouwen

“Veel mensen hebben in hun kot een gevoel van eenzaamheid en missen het contact met hun vrienden, collega’s en familie. Om hen toch een beetje op te beuren, beslisten we om het evenement online te laten doorgaan. F’LAWESOME is een online (livestream) evenement geworden dat op 1 mei 2020 van 10 tot 17.30 gratis te beleven is.  Doorheen de dag worden onze gasten getrakteerd op workshops, die ze vanuit hun woonkamer zelf kunnen beleven. We willen onze gasten een dag bezorgen, waar alles draait om ontspanning, vitaliteit en wellness, kortom een dag die draait om JOU en ME-time. Zo kunnen mensen deel uitmaken van ons verhaal en kunnen ze er een F’L AWESOME-dag van maken.”

 

Het bericht F’L AWESOME organiseert online gratis feel good workshops verscheen eerst op Leuven Actueel.

Lees meer over