Empty Bridal Shop in Bar Bleu

1 oktober 2019 | 11u02 | Gepost door redactie
Corona in Leuven: stand van zaken 16 mei 2020
Kom op 6 oktober met je mooiste trouwoutfit naar Bar Bleu en laat je vastleggen op papier in een feeëriek bloemendecor van Ginger & Ginger.
Laat je trouwjurk nadien achter, want Curieus geeft het een tweede leven voor een goed doel.
Het bericht Empty Bridal Shop in Bar Bleu verscheen eerst op Leuven Actueel.

In 2015 organiseerde Curieus vzw zijn allereerste Empty Shop. “The Empty Shop is een winkel met lege kasten en kale paspoppen, die we vullen met jouw kledinggiften. We starten elke ochtend met een lege winkel, en toveren hem elke dag opnieuw om tot de mooiste kledingboetiek”, zegt Dietlinde Oppalfens, coördinator Curieus Brussel.

Curieus vzw is in België al lang niet meer aan zijn proefstuk toe en organiseerde ondertussen reeds tientallen Empty Shops en Empty Book Shops in Vlaanderen en Brussel. De ‘Gingers’ van Ginger & Ginger, Virginie en Joke delen hun passie voor ecologisch geteelde bloemen en toveren elke bijzondere gelegenheid om tot een feeëriek feestdecor met bloemen van eigen veld, geteeld met respect voor natuur en omgeving. Deze organisaties vonden elkaar in hun enthousiasme en liefde voor onze aardbol en brengen jullie: The Empty Bridal Shop.

Was jouw trouwdag de mooiste dag van je leven en wil je iemand anders dit ook gunnen? Ben je je aan het verdiepen in een minimalistische levensstijl en is ontspullen je nieuwe hobby? Hangt je jurk gewoon stof te vergaren?  Doneer je trouwkleed aan “The Empty Bridal Shop” en zij zorgen voor een unieke geef-ervaring. Niet alleen geef je een bruid de kans om de dag van haar leven te beleven tegen een faire prijs, daarenboven steun je Think Pink, ANBN, Cherut.

Bovendien word je op een unieke manier gefotografeerd door een professioneel fotograaf, in een een mooi decor, met veel gezelligheid, muziek, enkele bruidsmeisjes, een zatte nonkel, kortom alles wat een goede trouwreceptie nodig heeft. Gulle schenkers worden extra in de watten gelegd met een glaasje cava en een mooie attentie.

 

Het bericht Empty Bridal Shop in Bar Bleu verscheen eerst op Leuven Actueel.

Lees meer over

Ook interessant