Drive-in disco carwash

16 september 2020 | 10u09 | Gepost door annpeeters
carwash Wasstraat
De Wasstraat in Herent organiseert het eerste weekend van oktober samen met DVS-Entertainment een drive-in Disco CarWash.

‘De eventsector ligt op zijn spreekwoordelijke gat’, zegt Davy van DVS-Entertainment. ‘Maar afwachten ligt niet in mijn aard. Zo kwam ik op de idee om een drive-in Disco CarWash te organiseren. En de perfecte partner hiervoor is De Wasstraat. Wij laten jullie en je auto in het eerste weekend van oktober genieten van een ultieme beleving. Je start met een wasprogramma en eindigt in een stofzuig disco, waar je geniet van een lichtshow en de beats die onze DJ draait. En vrijdag is dat DJ Voltage, de winnaar van MNM Start to DJ dit jaar. 100% Entertainment gegarandeerd!'

Je auto zal alvast schitteren. Diegenen die zichzelf en/of hun interieur ook nog in thema weten aan te kleden, maken kans op een wastegoed van 50 euro.

Je boekt een tijdslot van 1 uur. De drive-in Disco Carwash mét wasbeurt kost je 25 euro per voertuig. Als extraatje ontvang je tijdens het evenement een kortingscode van 5 euro. Speciaal voor de allerjongste gasten, zijn er zondag 4 oktober drie tijdslots ‘kinderdisco’ voorzien vanaf 16 uur tot 19 uur. De plaatsen zijn beperkt, dus wees er snel bij. 

Reserveren kan hier.

Lees meer over