DNS Belgium heeft de beste website van 2019

10 december 2019 | 11u28 | Gepost door redactie
DNS Belgium heeft de beste website van 2019
De registry voor .be, .brussels en .vlaanderen wint de prijs van beste website op de jaarlijkse FeWeb Excellence Awards.
Het bericht DNS Belgium heeft de beste website van 2019 verscheen eerst op Leuven Actueel.

Op de FeWeb Excellence Awards worden de meest performante digitale projecten van Belgische makelij bekroond. DNS Belgium heeft de meest performante en toegankelijke website en mag zich bijgevolg een jaar lang “Website of the Year” noemen. En deze erkenning is volgens jurylid Roel Van Gils terecht: “DNS Belgium is de enige inzending die strikt voldoet aan WCAG 2.1 Niveau A, het Anysurfer label draagt én een uitstekende toegankelijkheidsverklaring heeft. Dat is de jury niet ontgaan.”

DNS Belgium is verantwoordelijk voor het beheer van .be-, .vlaanderen- en .brussels-domeinnamen. Eén van haar doelstellingen is het gebruik van het internet promoten door het toegankelijker te maken voor onder andere mensen met een beperking. “In die zin is het belangrijk dat we ook in performantie en toegankelijkheid het voortouw nemen. We zijn zeer vereerd met deze award” zegt Philip Du Bois van DNS Belgium.

De website van DNS Belgium werd ontwikkeld door het digitale bureau Wieni, dat maar liefst drie keer in de prijzen viel op de FeWeb Excellence Awards.

Het bericht DNS Belgium heeft de beste website van 2019 verscheen eerst op Leuven Actueel.

Lees meer over

Ook interessant